Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
-
Zoltn
senior tag
Hátha ir valaki választ.
Mennyi lehet a Leica változat reális használtpiaci ára?
-
sharkypeti
aktív tag
Van itt LX-100 tulajdonos Debrecenből? Szeretnék néhány dolgot kérdezni, személyes találkozóval, ha lehetséges. Ha volna erre egy önként jelentkező önzetlen segítő, kérem, írjon nekem privátban. Köszönöm!
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #223 üzenetére
Az angol ebay-en, 400 GBP környékén többször is láttam már. Szoktam nézegetni, érlelődik egy ideje, hogy eladom a fotós cuccaimat, és veszek egyet.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Tin_Shield #222 üzenetére
Van konkrét webshop? Vagy ebay-en, Amazonon?
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #221 üzenetére
Nézegesd a külföldi oldalakat is, Angliából egészen barátságos áron be lehet(ett) szerezni.
-
sharkypeti
aktív tag
Akkor már csak egy jó akciós árat kéne kifogni valahol, mert a vásárlás szerencsére még nem sürgős.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #219 üzenetére
Célszerű igen. Az hogy német, francia stb. az kb. mindegy, úgyis oda állítod a nyelvet és a többit ahová akarod.
-
sharkypeti
aktív tag
Aha, jó tudni, köszönöm. Tehát "E" jelölésűt érdemes, a videó nem annyira mérvadó, a 30 perc nekem maximálisan elég.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #217 üzenetére
Ezek a betűk részben a színt jelölik (Silver, blacK) illetve az ország/terület specifikus beállításokat (idő/dátum/videó stb.) pl EG (Europe-German), EF (Europe-France), szóval ha E betűs az európai kivitel. Ha 60 fps-es 30 perces videólimit nélküli verziót szeretnél akkor Észak-Amerikai kivitelt keress, de azt csak szürkeimportból tudsz, és a garancia necces lesz.
-
sharkypeti
aktív tag
Mi a különbség, mi a jelentősége az LX100 típusjelzés után feltüntetett betűknek? Láttam olyat, hogy LX-100 E-S, LX100EPK, LX100E-K, LX100EP-S.
-
lenny81
csendes tag
válasz
sharkypeti #214 üzenetére
Szia!
Feltöltöttem a sajátomat, elvileg le tudod tölteni az alábbi linken:
http://indabox.hu/OVbYOnsMy2i
Ha nem sikerül akkor írj privát üzenetet és átküldöm e-mailben.
Tényleg nagyon jó kis gép, nem bántam meg, hogy ezt vettem. -
Tuninger
addikt
válasz
sharkypeti #211 üzenetére
Használtan a 135-160ezres tartományban nem kapsz olyan gépet ami többet tud vagy nagyobb élvezet használni. A Panasonic GX80 + 12-35 F2.8 lehetne jobb választás mert akkor vehetsz még rá más objektivet is, de ott a 12-35 miatt elszáll az ár
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #211 üzenetére
Szerintem igen.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Tin_Shield #210 üzenetére
Jobb lenne, ha olyan lenne, de nem zavar, együtt tudnék vele élni így is. De ha frissebb van, de jobb nincs, akkor ezek szerint még mindig ez a legjobb vétel?
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #209 üzenetére
Frissebb van, jobb nemigen, ha pár hiányossága (pl a fix és nem érintőképernyő) nem zavar.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Egy ismerősöm, aki nálam sokkal jobban ért a témához, ezt a gépet ajánlotta. Tőletek is szeretném megkérdezni, hogy van-e esetleg ettől frissebb, jobb gép szerintetek kompakt méretben olyan 220000 ft-ig?
Általános hobbi célokra, amatőr fotósnak. -
Sziasztok!
Az Lx100 tud olyat, hogy kézi és automata fókusz egyidejűleg működjön?
Arra akarom rávenni a gépet, hogy ne a minimális fókusztávolság és a végtelen között keressen fókuszt, hanem hogy egy bizonyos tartományban. pl. ne a kerítésre fókuszáljon, hanem a mögötte lévő tárgyra.
Sony RX100 III esetén van egy ilyen fókuszmód; kézzel kb.-ra odaállítom a fókuszt, ahol kell lennie, majd amikor exponálok, akkor annak a beállításnak a környékén keresi először a fókuszt (pontosít), és csak akkor megy közelebbre, vagy távolabbra, ha ott nem talál élességet.
Az Lx100 tud hasonlót? -
Dantosz
csendes tag
A Filterek paraméterezhetőek (rekesz, záridő) vagy csak automata módban használhatóak?
-
papabear73
csendes tag
Lehet, hogy közeleg az utód?
http://photorumors.com/2016/03/16/panasonic-lx200-camera-rumors/ -
lugomon
tag
válasz
Tuninger #203 üzenetére
Nagyon szép valóban a videód. ( bár nálam nem játszik a video rögzítés) A Sony RX100m4 ára annyira irreális, hogy azt nem tekintem vetélytársnak. Lista ára 370 ezer. Ugyan már. Egy sz@ros kompaktért...
TZ100-as most jobban izgat. Az LX7 mellé nem lenne rossz. Van egy szinte vadiúj FZ200-am, legfeljebb beáldozom. Majd nyárra, gondolom, kijön ...Ha jó láttam, talán 200 ezernél nem lesz drágább.Számít a zoom. -
Tuninger
addikt
Igaz, hogy 2014 szeptemberben mutatták be, de csak 2014 Novembertől kapható, szóval csak 14 hónapos a modell
Egyébént a Panasonic frissítési ciklusa 2 év, szóval ősszel várható az utód.
Jól mondja az előttem szóló a 3x zoom mellé a fényerőt kell megfizetni, na meg a nagy szenzort. Az LX7 kitűnő gép, de kicsi a szenzor, nagy a különbség mélységélességben.
Ezt a videót LX100-zal rögzítettem a városligetben, a minőség magáért beszél:
ŐszSzerintem ilyen minőséget ennyi pénzért semmi más nem tud.
Ha RX100m4 vs LX100 a döntés akkor is az LX-re szavazok, mert jelentős árkülönbség van köztük. Ha egy árban vannak akkor az RX100 felé billen a mérleg nyelve. -
-
lugomon
tag
Az a baj, hogy lassan 2 éves modell lesz, és még mindig baromi drága, pedig már nem is japán, hanem kínai összeszerelés. A 3X opt. zoom meg viccesen kevés 200-215 ezer ft-ért. ( nekem LX7-em van. De fájna a fogam erre a típusra. Az LX7-et 95 ezer pénzért vettem. 2,5 év alatt esett igen sokat az ára, pedig az még Made in Japan.) Az LX100 reális ára max. 140 körül lenne.).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Panasonic, paraméterek alapján, magasra tette a lécet legújabb csúcskompaktjával, az LX100-zal.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Fujifilm GFX 50S, GF 35-70mm
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest