Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én ma kaptam kölcsön egy Sony NEX 7 vasat, nálam lesz péntekig. Ma már voltam vele a belvárosban és bizony piszok jó street fotós gép. Előnye az APS-C szenzor és egy filléres adapterrel egy Nikkor 50mm f/1.2 objektívvel próbáltam ki.
Bitang!
Eddig is értettem miért jó egy MILC, de most végre élőben is megtapasztalhattam (ráadásul kapásból egy top-level cuccal). Teljesen más világ egy DSLR-hez képest és képminőség terén sincs kompromisszum (persze a gyári NEX objektívek még nagy lemaradásban vannak, az adapter meg bumszli sajnos, de hát egye fene, így is nagyon kompakt).
Imádtam, hogy csak egy "kompaktos" turistának néztek az emberek, nem bámultak a kamerába, nem idegenkedtek. Egy nagy DSLR szettel ezt lehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy szinte pehely könnyű, de a NEX 7 annyira fincsi és jól megfogható, hogy ezt a tégla nehézségű objektívet is simán ki lehet tartani vele, pedig igencsak orrnehéz lett tőle a gép.
Nagyon sajnálom, hogy még ennyire drágák a MILC gépek. Később ha lesznek ilyen minőségi APS-C vasak jóval olcsóbban (váz mondjuk 150k körül) akkor tuti veszek majd egyet a DSLR mellé (ez utóbbival meg nyugodtan léphetnék a Full Frame irányába).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezúttal a Panasonic teljesen automata, tükör nélküli rendszerkompaktjához volt szerencsénk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest