- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
operaminihaz hasonlo kurzorod van, touchos nokian ertelemszeruen touchos, erinteserzekeny D-pades mobilokon (ujabb N szeria, nehany samsung) touchpad szeru kezeles. Ertelme termeszetesen a kompatibilitas, es hogy ne kelljen a feltegla meretu 5 eves tungsteneddel rohangalnod, csak mert a raktarnyilvantarto kliense azon fut csak. Amugy meg minek C64 emulator qwerty nelkul? En mindenesetre joideje hasznalom E51-en, ennek a "vegleges" verzionak is vannak fura fagyasai (elsosorban a ZLaunchert nem szereti), de tisztessegesen futtat minden progit, ami nem akar HW-hez nyulni, szerintem jo kis progi. Plusz eleg jol optimalizalt is, alig terheli a procit 20% fole (egy 104 MHz-s Arm7-et emulalunk, plusz fullscreen antialiasing a 320x320as felbontas miatt).
-
Ulkesh
őstag
Csak én nem értem, hogy S60-on érintőkijelző hiányában mégis mi értelme van egy Palm emulátornak?
-
TM^2107
csendes tag
Jól sikerültek ezek a mai hírek. Volt már 5730/5370 kétnevű telefon és most van PalmOS emulátor S60 és UIS készülékekre. Nem semmi.
-
asadasad22
őstag
nem, csak tényként jegyeztem meg, fogalmam sincs, hogy mikor adták ki UIQ-ra, nem is érdekel. közben meg is találtam, egy fórumra augusztus 7-én került ki, ez ha nem is fél éve, de közel annyi ideje volt. mondjuk az még csak béta volt, ez a mostani új dolog mondjuk elvileg már végleges, nemtom mennyiben változott..
-
válasz
asadasad22 #2 üzenetére
Szerintem egyszerre jelent meg.
Ugye nem versenyezni akarsz. -
UIQ-ra már vagy 3 hónapja elérhető, ha nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest