Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
kishazánkban nem megy a migráció.
T-nek hosszú évek kellettek amig megugrotta a matávból, axeleroból és a westel900-ból létrehozott ügyfélbázis és szolgáltatás maszlag migrációját. Volt erre pár projekt mint a Pillangó a Dolphine és a végén a Panda (ha nem csalnak az emlékeim).
Vodafon/UPC sem lesz egy diadal menet. Anno volt egy csodás RedSky projekt a vodán belül amire elkültöttek több milliárdot aztán nem lett semmi... Remélhetőleg azóta sokat változott a tényleges döntéshozó réteg na meg az aki ezt igyekszik végrehajtani.
Hajra... Csak ne legyen ez is olyan mint a T migrációs sztorija... Persze egy rakat alvállalkozó és kontraktor ezekböl szépen megél ;) -
tomazin
veterán
válasz
szabi__memo #1 üzenetére
Valoszinu mergelik a 2rendszert.Elcsuszhat par dolog es ez igy is nagyon keves.
-
Trade88
tag
Èn azt is olvastam, hogy a roaming is szünetelni fog.
Ha ez igaz, akkor velem együtt mèg sokan megszívják rendesen. -
Diabolis
aktív tag
5 nap? Mióta a UPC-t megvette alig lehet bármit elintézni. Szerintem ez egy elég ganéul sikerült összeolvadás volt.
Amíg Voda és UPC ügyfelek voltunk, nálunk minden flottul ment. Dörgöltem is a kezem, hogy de jó lesz!! Hát nem.... Azóta a szolgáltatás fos, az árak is, a készülékek is.... -
szabi__memo
nagyúr
Nem semmi 5 nap.. ezért "kicsit" hosszú
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Forrmell.enn
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest