- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Na tegnap végeztem a játékkal. Ismét nagyon nagy segítség volt ez a fordítás. Kinyomtatva mindig ott volt melletem mikor játszottam. A sztori az valami iszonyat kemény. Még így magyarul átolvasva se könnyű megérteni.
-
.LnB
titán
Jézusom, mekkora ostoba vagyok. Egyszerűen nem tudtam, hogy kell menteni. Tök véletlenül ugrott be, hogy biztos a Rose rádióját kell használni. Már majdnem megőrültem, egy csomót játszottam és vártam, hogy felajánlja a mentés lehetőségét
Biztos elsiklottam felette mikor mondta, hogy ott kell menteni...
-
.LnB
titán
Hd collectiont tolom, és két dolog nem tetszik. Egy az átvezetőket nem lehet pausezni. És a mentés rendszer. Sokszor kell felállnom a konzol elöl a kisfiam miatt és így elég sok problémát szül ez a két dolog.
-
Mister_X
nagyúr
Erősen spoilerezés = elejétől a végéig. Én nyertem
Majd a februári keretbe megpróbálok besuvasztani egy MGS4-et a GoW saga Collection / Trilogy mellé, oszt a cserét időzítsük úgy, hogy a Risingig visszaérjen! (22)Bár egy DMC HD is felkerült a listára, ha már öt nap múlva elhozok első naposan egy DmC-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondtam hogy végigjátszás után érdemes inkább.
Most 3-al játszok, de fordítás majd a játék vége után lesz. Viszont első részt nem tudom kijátszani, így olvasom a fordítást, hát nagyon komoly játék az is...
A 4el meg nem tudom mi lesz, lehet elcsábulok...Pár mondatot már így is elolvastam. Legalábbis ameddig anno nagyon régen játszottam vele...(gekkók felbukkanásáig)
-
Mister_X
nagyúr
Nem bírtam magammal és spoilereztem magamnak rendesen. De ez hatalmas akkor is...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai nap fejeztem be HD változatot, zseniális játék lett szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest