- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nekem sem 50 000 Ft-os egybe cuccaim vannak, bár van egy 10 éves PHILIPS SA 8200 egyberendszerem, ami a maga idejében nagyon jónak számított és még mindig tűrhetően szól (bár most a Marntz miatt csak a CD részét használom)
Alap vagy kezdő szintű erősítőim (2 Onkyo, 1 Marantz) vannak, és elégedett vagyok velük. (System Fidelity-vel jó átvágtak az volt az első, na azt nem is említem)
A 15000 Ft ért analog IC hibásan vásárol Marnatz 4400+asomnak kimondottan szép hangja van zenén is. Digitális bemenetekről javítás előtt is szépen szólt (még nem HDMI-s), de szereztem bele egy NEC/Renesas 7.1 -es IC-t a hibás helyére, és egy szaki 5000FT-ért kicserélte. Azóta analog be/kimenetek is jók.
A sztereo rádió és digitálisan hozzákötött CD lejátszó gyönyörűen szól.
HDMI-s Onkyomnál biztosan nem hallanám meg, hogy a zene a HDMI-n vagy a optikai/coaxiális digitális audio bemenetén menne az erősítőbe. -
kenand
veterán
"Az megoldható, hogy az erősítő (és így a tv) az integrált kimenetre legyen kötve? Akkor a vga maradna 2D órajelen és nem zúgna, enne feleslegesen."
Ezt fejtsd ki nem élrtem
Az USB-vel meg az a gond, hogy OPENELEC több partícióthozott létre rajta, így sima format nem segít. Kell egy ingyenes partícioó kezelö pl. AOMEI stb és azzal le kell venni a partíciókat m jad 1-et léátrehozni és FAT32-re vagy NTFS-re formázni. (Windowssal is meg lehet csináléni de macerásabb, egyszerűbb programmal)
-
kenand
veterán
Nem Win alól jóval gyorsabban betölt a gép és nekem simán tolja passtrough-ban a DTS-t és az AC3-at az OPENELEC és a Geexbox is. Az erőforrás igénye jóval kisebb. Gyenge gépen sokkkal simábban fut mint a Win+XBMC kombó. (ATOM-os kis gép Win 7 és XP alatt is megdöccen még 2GB RAM-mal is) Egyedül a intel GMA videokártya+VGA monitor kombóval szívtam, de az is megoldódott.
-
kenand
veterán
Más HDMI eszköz megy az erősítőn?
Lehet, hogy sikerült ellőnöd a panelt az erősítőben...
Optikai kimenet nincs a laptopon? Azt is megpróbálhatnád?
Ha nincs olcsó USB hangkártyával mgoldható (7-12USD). Én is úgy küldöm egy OPENELEC-et futtató kis atomos MSI gépecske hangját digitálisan az erősítőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest