- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Xbmc-t nem is hasznalsz? Van hozza hasonlo masik progi ami megjeleniti a boritokat esetleg? peldaul nekem nagyon tetszett az apple tv menuje, itunesban megadtam az infokat a filmrol, borito, kategoria stb es ha kihuztam a pcbol az utp kabelt az apple tv meg 10 percig jatszotta a filmet szoval sose akad mag semmi, csak hat annal mindig konvertalni kellett a filmet ami full hdnal tobb ora is akar ha nem eros a gep
-
tl-x
addikt
Netflixet meg nem probaltam rajta. Arra az apple tvt hasznalom. Enyemben csak 4gb ram van. Erdemes lenne boviteni szerinted? Sikerult leszednem az openelec fusion verziojat pendriverol csak filmnezesre, jol megy csak nem sikerul beallitani hogy arrol induljon, mindig a win jon be. Win meg maradna minden mas celra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest