Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Bocsi, hogy ide irom, de windows 8 alatt sikerult beallitanom a ps3 taviranyitojat amivel tokeletesen megy az xbmc, ha esetleg valakit erdekel szivesen segitek.
-
tl-x
addikt
XBMC-ne belül átváltotta a hardveres gyorsítást automatikusról és most mindha jobban mennének a filmek. Ti melyiket beállítást használjátok?
-
tl-x
addikt
Xbmc-t nem is hasznalsz? Van hozza hasonlo masik progi ami megjeleniti a boritokat esetleg? peldaul nekem nagyon tetszett az apple tv menuje, itunesban megadtam az infokat a filmrol, borito, kategoria stb es ha kihuztam a pcbol az utp kabelt az apple tv meg 10 percig jatszotta a filmet szoval sose akad mag semmi, csak hat annal mindig konvertalni kellett a filmet ami full hdnal tobb ora is akar ha nem eros a gep
-
tl-x
addikt
Tegnap windows 8 alatt sima avi közben is megakadozott a film. Kicsit el is keseredtem. Openelec alatt már nem volt gond. Ma megpróbálok hozzá tenni böngészőt és torrent klienst. Már csak a multibootot kellene megoldanom valahogy. Torrentezés közben lehet filmet nézni AMD E350-el (4gb ram) vagy akadozni fog?
-
tl-x
addikt
Netflixet meg nem probaltam rajta. Arra az apple tvt hasznalom. Enyemben csak 4gb ram van. Erdemes lenne boviteni szerinted? Sikerult leszednem az openelec fusion verziojat pendriverol csak filmnezesre, jol megy csak nem sikerul beallitani hogy arrol induljon, mindig a win jon be. Win meg maradna minden mas celra.
-
tl-x
addikt
Masik kerdesem milyen taviranyitot javasoltok hozza? Pendriverol futtatom az eleg gyors vagy tegyem (lehet?) win8 melle tenni ssdre multiboottal?
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Port.hu kiegeszitot hogy tudom telepiteni hozza? Illetve honnan toltsem le mert amit talaltam arra azt irja (zip) hogy nem megfelelo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest