Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A HDMI-CEC a HDMI csatlakozón keresztül biztosított protokoll. Gyártónként változik a neve a Samsungnál Anynet+ fantázianéven fut. Ezt bekapcsolod a TV-n az megtalálja a kompatibilis eszközöket (ha vannak) utána a TV távjával lehet irányítani az így kapcsolt eszközöket (HDMI csatin át és ha a tv-n az van kijelölve mint forrás) változó, hogy melyik eszközzel milyen és mennyi funkció érhető el. Én csak teszteltem egy barátomét akkor a Samsung TV-vel az irányító gombok az ok gomb a play, pause, stop és a vissza gomb parancsait vette az eszköz így az XBMC-t teljesen jól elirányította. Nálam már minden TV tud DLNA-t és egy központi szerveren futó DVBViewer rec service és egy serviio DLNA szervere kiszolgálja őket így végül nem vettem meg a + kütyüt pedig baromira tetszett és sokkal hamarabb vennék egy ilyet mint egy bármilyen media lejátszó kütyüt mert ha sok idő ráfordításával is de ezen tényleg minden összehozható nem kell kompromisszum kötni max. a ráfordított idő kérdéses, hogy megéri e

-
-
zsigus
őstag
Egy kicsit félek az ext3/4-től, mert ha most meghalna a HTPC (kopp kopp kopp) a HDD-t áttéve a nagy gépbe még mindig el tudnám érni a filmeket, viszont ha leformázom akkor a Win nem fogja felismerni.
No mindegy, majd elgondolkozom rajta hogy az új vinyóval mi legyen, de a régi marad így szerintem, mert 1 TB adatot nem akarok oda-vissza másolgatni.
Kösz.

Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi