Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A HDMI-CEC a HDMI csatlakozón keresztül biztosított protokoll. Gyártónként változik a neve a Samsungnál Anynet+ fantázianéven fut. Ezt bekapcsolod a TV-n az megtalálja a kompatibilis eszközöket (ha vannak) utána a TV távjával lehet irányítani az így kapcsolt eszközöket (HDMI csatin át és ha a tv-n az van kijelölve mint forrás) változó, hogy melyik eszközzel milyen és mennyi funkció érhető el. Én csak teszteltem egy barátomét akkor a Samsung TV-vel az irányító gombok az ok gomb a play, pause, stop és a vissza gomb parancsait vette az eszköz így az XBMC-t teljesen jól elirányította. Nálam már minden TV tud DLNA-t és egy központi szerveren futó DVBViewer rec service és egy serviio DLNA szervere kiszolgálja őket így végül nem vettem meg a + kütyüt pedig baromira tetszett és sokkal hamarabb vennék egy ilyet mint egy bármilyen media lejátszó kütyüt mert ha sok idő ráfordításával is de ezen tényleg minden összehozható nem kell kompromisszum kötni max. a ráfordított idő kérdéses, hogy megéri e
-
zsigus
őstag
Egy kicsit félek az ext3/4-től, mert ha most meghalna a HTPC (kopp kopp kopp) a HDD-t áttéve a nagy gépbe még mindig el tudnám érni a filmeket, viszont ha leformázom akkor a Win nem fogja felismerni.
No mindegy, majd elgondolkozom rajta hogy az új vinyóval mi legyen, de a régi marad így szerintem, mert 1 TB adatot nem akarok oda-vissza másolgatni.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP Probook 650 G4, 15,6" FHD IPS, I5-8350U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olva
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest