- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Epson nyomtatók
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A HDMI-CEC a HDMI csatlakozón keresztül biztosított protokoll. Gyártónként változik a neve a Samsungnál Anynet+ fantázianéven fut. Ezt bekapcsolod a TV-n az megtalálja a kompatibilis eszközöket (ha vannak) utána a TV távjával lehet irányítani az így kapcsolt eszközöket (HDMI csatin át és ha a tv-n az van kijelölve mint forrás) változó, hogy melyik eszközzel milyen és mennyi funkció érhető el. Én csak teszteltem egy barátomét akkor a Samsung TV-vel az irányító gombok az ok gomb a play, pause, stop és a vissza gomb parancsait vette az eszköz így az XBMC-t teljesen jól elirányította. Nálam már minden TV tud DLNA-t és egy központi szerveren futó DVBViewer rec service és egy serviio DLNA szervere kiszolgálja őket így végül nem vettem meg a + kütyüt pedig baromira tetszett és sokkal hamarabb vennék egy ilyet mint egy bármilyen media lejátszó kütyüt mert ha sok idő ráfordításával is de ezen tényleg minden összehozható nem kell kompromisszum kötni max. a ráfordított idő kérdéses, hogy megéri e
-
zsigus
őstag
Egy kicsit félek az ext3/4-től, mert ha most meghalna a HTPC (kopp kopp kopp) a HDD-t áttéve a nagy gépbe még mindig el tudnám érni a filmeket, viszont ha leformázom akkor a Win nem fogja felismerni.
No mindegy, majd elgondolkozom rajta hogy az új vinyóval mi legyen, de a régi marad így szerintem, mert 1 TB adatot nem akarok oda-vissza másolgatni.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest