Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
szervusztok.
feltettem az új 5.0.7 -es oe-t. ( a kályhától kezdtem, új telepítés) eddig a legutólsó 4.x.x. volt fenn, tette a dolgát.
viszont az újjal gondom támadt: akárhogy konfigurálgatom nem jelenik meg az élőtv menüpont a főmenüben - ergo nem tudok streamelt adást nézni. (nálam egy router streameli a mindig tv adásait az otthoni hálózatra tvheadend segítségével) az oe-ben engedélyeztem az élőtv-t. a tvheadend client beállítva és látszik is hogy frissíti a csatorna listát meg az epg-t. de hova a manóba, dugták el azt a kapcsolót, hogy látszódjon az élőtv gomb???
( még mielőtt megkérdeznétek, igen számítógépről megy a streamelt adás nézése..)valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő