Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
szervusztok.
feltettem az új 5.0.7 -es oe-t. ( a kályhától kezdtem, új telepítés) eddig a legutólsó 4.x.x. volt fenn, tette a dolgát.
viszont az újjal gondom támadt: akárhogy konfigurálgatom nem jelenik meg az élőtv menüpont a főmenüben - ergo nem tudok streamelt adást nézni. (nálam egy router streameli a mindig tv adásait az otthoni hálózatra tvheadend segítségével) az oe-ben engedélyeztem az élőtv-t. a tvheadend client beállítva és látszik is hogy frissíti a csatorna listát meg az epg-t. de hova a manóba, dugták el azt a kapcsolót, hogy látszódjon az élőtv gomb???
( még mielőtt megkérdeznétek, igen számítógépről megy a streamelt adás nézése..)valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SkyShowtime
- Elden Ring
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest