- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok itt. Ma telepítettem fel az openelec-t előszór egy intel nuc-ra (N2820). Nagyon tetszik.
Egy dologra nem jövök rá ami nekem fontos lenne.Van egy wondows 8.1 alapú asztali gépem aminek otthoni csoportként meg van osztva az egyik meghajtója.
Lényegében ezen tárolja a család a videókat és a helyi hálózaton osztjuk meg. Hozzáférnek a laptopok stb.Van lehetőség arra, hogy az openelec is lássa ezt a meghajtót? Ha igen leírná nekem valaki, hogy mit kell beállítsak? Nem szeretnék másolgatni, vagy hasonló, egyszerűen csak lejátszani a helyi hálózat egyik meghajtójáról.
A routerhez kapcsolódik a Nuc könnyen, azzal nincsen gond.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is !
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HBO Max
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest