- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
...akkor én megtaláltam magamnak a tökéletes lejátszót.... - ezt az igét hirdetem én is...
én egy asrock alaplapot használok, 2 giga rammal. elég neki.
a távirányítómat azonnal használatba vette - nincs hókuszpók.. a házban 2 db 2,5"-os hdd (egy a rendszernek egy a gyüjteménynek) emellet hálózatra kötve. a hdmi megy a tv-re, ha pedig "mozi" élmény hiányzik akkor a dsub-on megy a jel a -kicsit öregecske- projektornak. emellet eléri a nast "aki" gondoskodik a friss tartalmakról a "virágboltból"...- emellett a wifi-re csatlakoztatott droidos telefonról is távirányítható.
-
doberman
senior tag
szia!
igen.
-az OE-s géped azonos csoportba kell léptetned.
- OE: menu-videók, videó hozzáadása- tallóz... elnevez... örül..(kavarhat a win megosztási gyagyája is- volt akinek csak úgy sikerült, hogyha kikapcsolta a jelszóval való védelmet annak ellenére, hogy nem adott meg jelszót, illetve a titkosítás erősségét visszavette 48 bitesre...- ezeket a win7-ben a hálózati és megosztási központban leled, win8-ban nem tudom hol van de kell lennie ennek megfelelő dolognak..)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest