Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz Albigator #76 üzenetére
2 dolog:
1: Garantalom, hogy edes hazankban az Android user-ek 90%-a nem fizetne YT premiumert, ha tudna a Vanced letezeserol es konnyen fel tudna rakatni valakivel a telefonjara. Es meg akkor is a Vanced-et hasznalna inkabb YT app helyett, ha eleve soha nem is gondolkodott volna YT premiumon. Mert ingyenes es reklam mentes.2: Garantalom, hogy edes hazankban az Android user-ek 90%-anak nincs Vanced a telefonjan.
Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Elso utcan szembejovo Android user telefonjan nezd meg, hogy van-e Vanced. Nem lesz.
Azt is gyanitom, hogy csaladtagokon, kozeli ismerosokon kivul meg Vanced telepitessel nem talaltak meg teged eddig. En is tudom telepiteni, megis egy ismerosom sincs, aki megkert volna magatol, hogy telepitsek neki Vanced-et. Max ha en elotte mondtam neki, hogy "figyelj mar van ez a reklammentes YT app alternativa".
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Delta Force (2024)
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iPhone 13 128GB Apple garancia + Média Markt jótállás!
- Apple iPhone 12 Blue 128GB
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest