- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenccsi
tag
válasz
ßrainiac #2141 üzenetére
Hát vegyük szubjektívnek, de azért a 7 plus-al szebb dolgokat is össze lehet hozni mint 5T-vel. De mondom ez csak egyéni preferencia, vélemény. Ha Youtube-ra beírod, hogy iPhone 7 cinematic, olyan minőségü videókat lehet találni, hogy az állam leesik. Míg Oneplus-on sajnos nem láttam hasonlót. Amíg az i7-ről nem tudnám meg mondani egy blind testnél, hogy i7 vagy dslr már, Oneplus-nál vannak "gyermek betegségek" amiről megtudom állapitani (pl, ugrál a fokusz, a kép sarkaiban néha elégge mos, néha "hullámzik?!" a kép stb.) De ha sima fotókat nézünk nem videót, akkor szerintem sincs túl nagy különbség. Talán annyi, hogy oneplus gyakrabban mossa el a fotót a kézmozgás miatt ezért amíg régen elég volt előkapni egyet fotózni és tudtam, hogy szép, itt szoktam általában 2-3 at is csinálni. De még így is az esetek 70-80%-ában éles szokott lenni az összes. (Tudom, hogy a plusszos iPhone ban van kép stabi. de ezt az összehasonlítás most a régi 6 osomról írom). De tényleg nem lehet panasz a kamerára szerintem. Régebben volt itt egy posztom egy rakat fotóval, nappali és éjszakai egyaránt. Ha van kedved backtrackezni, nézd meg őket bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest