-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Mivel a dash charge miatt gyárilag nem támogatja a telefon a vezetéknélküli töltést, használ valaki vezetéknélküli töltőt mondjuk ilyesmit?
Általában vezetékkel töltök, de autóba tök kényelmes lenne mondjuk ez a megoldás.
-
macii97
senior tag
válasz
Menthirist #1894 üzenetére
Tartózkodási helynél kapcsold ki a wifi és bluetooth alapú keresést, hátha segít valamennyit... Egyébként néhány napra szokott megbolondulni illetve amikor biztonsági mentés készül akkor szokott beragadni...
-
racerx
őstag
válasz
Menthirist #1894 üzenetére
Sajna ezzel a Google play servicessel semmit se lehet kezdeni, nálam minden telefononrandon eljátszotta, néha random megkergült és ette az akksit, akármit is csináltam vele. Aztán eccer csak nem...
Most tesztelgetem ezt a syconfig patcher nevű magisk modult, ami elvileg berakja a play sevicest azon appok közé, amikre a doze hatással lehet (+ háttértevékenységet is lehet korlátozni az akkstatnál), de úgy néz ki semmit se ér, hiába van ott, így is ugy is kb 200-220 mAh-t fogyaszt a szokásos 3 napos etapomba... -
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
A mai napon - a családi flottát frissítendő - berendeltem egy Lava Red és egy Black verziót ebből a csodából!
Régóta szemezek/szemezünk vele az asszonnyal, így már alig várjuk hogy a kezünkben tartsuk. Elég nagy OP rajongók vagyunk (neki OPX nekem OP3 kerül cserére), így nagyok az elvárások, de olvasgatva ezeket simán meg fogja ugrani.
Lehet jövök majd kérdésekkel!
UFF jó hétvégét!
-
Nálam borzasztóan elszállt a Google Play Services akksifogyasztása. Már Oreo előtt is csíntalankodott, de azóta sokat romlott, pedig eleinte semmiben sem volt korlátozva, mégis Játszva 2 napos telefon volt (sok használat mellett), most meg kevesebb használat mellett is jó ha kibírja a két napot. Eleinte azt javasolták, hogy kapcsoljuk ki hogy ő a háttérben a system settings-et állítgathassa. Aztán lentebb vettem a location pontosságot energiatakarékosra, most meg már a background activity-t is megtiltottam tőle... Passz mit lehetne még kezdeni vele.
-
ßrainiac
addikt
válasz
sszemtelen #1890 üzenetére
-
racerx
őstag
válasz
sszemtelen #1890 üzenetére
Hát ha a data-t is lementetted akkor igen.
-
sszemtelen
őstag
válasz
ßrainiac #1888 üzenetére
Messenger, Térkép, Waze folyton összeomlott frissen HR-elt rendszeren is. Átlag 5,2 - 5,4GB RAM használat, amíg 7.1-en 3,2-3,6GB szokott lenni. Ez látszott is a telefon sebességén. Most viszont visszatért minden a régi kerékvágásba. #Happy
Körkérdés: A TWRP recovery backup-ja tartalmazza az appokat/beállításaikat?
Köszi!
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki Official TWRP és Magisk párosról frissített Oreo-ra?
Érdekelne, hogy sikerült-e neki vagy Timer (összefoglalóba is betett) verziója működik-e csak?
És az is érdekelne, hogyan lehet Official TWRP-ről mondjuk Blu Spark TWRP-re "áttérni" adatvesztés és "újrabelakás" nélkül. -
ßrainiac
addikt
válasz
sszemtelen #1887 üzenetére
Amugy mi a gond az Oreoval?
En nem vettem eszre semmi valtozast, mintha csak ujraindult volna a telo, barmifele update nelkul.
-
Edge
veterán
válasz
sszemtelen #1885 üzenetére
operavpn? akkor amikor megvan a frissítés kapcsold le a vpnt és indítsd el a letöltést, gyors lesz
-
sszemtelen
őstag
Tényleg ennyire vacakok a szerverek, hogy több óra mindenhonnan letölteni az 1.6GB-os szoftvert? Harminc megás nettel azért már ne..
-
racerx
őstag
Jah, 2 napig nekem is jó volt
. Aztán, ahol eredetileg se tapad, és a lötyi orvosolta, ott előjött megint. De tök érdekes, hogy OP3-mon volt egy teljesen 100% osan rajta, csak sajna berepedt, és rendeltem ugyanonnan ugyanolyat, és azt már nem tudtam tökéletesen feltenni. De ugyanez volt S8 on is, eccer sikerült egy Nillkin fóliát tökéletesen feltenni, majd másodszor az istennek se sikerül...
-
Mandeza
csendes tag
-
Mandeza
csendes tag
Szisztok!
Pár kérdésem lenne és egy kérésem is felétek...
Nektek látja a Oneplus 5T telefon a SIM kártyákat.
Ha egy névjegyet el akarok menteni akkor csak a "Telefon" vagy a "Google fiók" ugrik fel mint lehetőség!
Van egy Oneolus 3T telefonom abban minkét SIM-et felajánlja + a Telefont és a Google is ott a listában...
Oneplus 5T pedig csak a Telefon és a Google látszódik. SIM-k nem...
Valamint a SIM-ken lévő adatokat nem tudom kiválasztani a "Megjelenítendő névjegyek" résznél sem.
Ez mitől lehet?
Oreo fut rajta....
Rendszer visszaállítás volt a telón ...Üdv, J.
Ha valakinek van ideje akkor rakjon már fel képet az ő telójáról hogy látja-e a SIM-ket vagy sem
-
kcsa
veterán
válasz
ßrainiac #1878 üzenetére
A sík üvegek (Nillkin legalábbis) meglehetősen pontosak szoktak lenni, P9 Lite volt feleségemnek, és kifejezetten szépen lefedte, alig maradt ki pártized milliméter.
Az íveltek viszont elég botrányosak tudnak lenni, a P9 Lite-al szemben a P10 Lite Nillkin üvegének az árát vissza is kértem, mert jó ha a kétharmadát fedte.
Most 5T-n Nillkin üveg (pluszos) van fent, mert a gyári fólia már igen karcos volt. Ez lényegében a kijelzőt fedi szélességében (tehát a szegélyeket nem, de így is csak akkor, ha pontosan van illesztve), hosszában kicsit hosszabb.
-
sszemtelen
őstag
Telefonról nem látszott, köszönöm!
-
cirx
senior tag
válasz
sszemtelen #1873 üzenetére
Összefoglaló, utolsó bekezdés.
-
racerx
őstag
Ez még nem is lenne annyira nagy gond egy tokban, de sajna pár helyen a szélén nem tapad oda, igaz alis folyadékkal orvosoltam,de páe nap után visszajött. Pedig tényleg vékonyka
. Egyébként tényleg nagyon jó, nekem is minden telefonon az volt. G2,G4 Op3, stb. De pl S8 ra, nilllin sentudott normálisat gyártani (mondjuk senki se....). A gyári a legjobb itt is, csak sajna drága. De ez van.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok! Van esetleg valami egy-két gombos módszer arra, hogy visszategyük a Nougat-os rendszert? Ez az oreo frissítés nem igazán jött be.. :/
-
gonorrea
senior tag
Máris kérnék egy kis segítséget: használok kettő programot (transmission remote gui és JuiceSSH), ha wifivel használom őket semmi gond, viszont amint mobilnetről szeretném használni nem érem el vele az itthon dolgokat, pl TM connection timeout-ot ír. Másik telefonon ugyanazon beállítások mellett minden rendben. Van valami külön beállítás ami felett elsiklottam?
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, gyári fóliát mire érdemes lecserélni?
Eléggé karcos már. Rendeltem banggood-ról egy 9H, 0,3mmes tempred glass-t, de eléggé pontatlan, meg hólyagos felül a.
Esetleg ha van valakinek valami bővebb tapasztalta, be lehetne tenni az összefoglalóba.. -
gonorrea
senior tag
Lábon kihordott pár agyvérzés, több folt ősz hajszál után (rendőrségi feljelentés beajánlásával) 5T tulaj lettem! Bocsánat, ha a kirohanásaim valakit bántottak
-
racerx
őstag
Nekem az átlagos használati szokásommal 3 nap/4 óra SOT. Otthon csak wifin nem tudom mennyi lenne, mert annyi időm nincs nyomkodni 1 nap
-
ßrainiac
addikt
Pixel live wallpapers G6 topicbol, Ganzer altal linkelve
-
-
gonorrea
senior tag
-
Csori72
aktív tag
válasz
gonorrea #1846 üzenetére
ebben azért van pár hiba!
"2018/02/12 3:36 Útban a kézbesítés felé" ... kizárt dolog, h hajnal félnégykor kocsin legyen!!!a másik hiba, h nincs benne első próbálkozásra utaló jelzés! második próbálkozás van bejegyezve kétszer! a műszaki hibát nem kezelhetik próbálkozásnak!
értesítést hagytak a levelesben a kézbesítés megkísérléséről? ... ha nem azzal is támadhatod őket.ígérd meg neki, h rendőrségi feljelentést teszel, már csak a csomag értéke miatt is. ha szerencséd van másnap expressz kikézbesítik, viszont jobban jársz ez esetben ha lesátorozol a ház elé, mert 10mp és a futár elhúz! addig marad a ház előtt amíg megírja az értesítő cetlit.
a "nemrendeleksemmitUPSel" egy felesleges kijelentés! lerakják a telefont és jót nevetnek rajta. -
macii97
senior tag
válasz
gonorrea #1846 üzenetére
Értem a problémát, de a nyomkövetés bemásolását picit feleslegesnek tartom, semmit nem ad hozzá a hsz első feléhez, mostmár mindegy elfér, és nem is csak neked szól (nem ez az egyetlen ilyen hsz eddig), ezt mellőzzük ha szabad kérni (főleg ilyen hosszan). Köszi szépen
Egyébként valóban van panasz az ups-re, ezért én inkabb az ingyenes szállítást szoktam javasolni, 1 nappal később ér ide kb mint a fizetős, nem egy nagy különbség...Persze ez téged nem vigasztal...
-
gonorrea
senior tag
Ups hungary Sajnos én is így járok velük
-
gonorrea
senior tag
Persze, cím, telefonszám. Csütörtök óta itthon van valaki szabadságon, még most is azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy 16.57kor volt itt a futár, de nem talált senkit
Nem telefonált, dudált, kopogot stb, én hívtam őket 16.43-kor hogy akkor ma sem, mert feljelentést teszek erre írták hogy 16.57-kor kerestek, hívtam egyből őket megint, ment a szabadkozás, hogy írnak neki forduljon vissza (persze-persze)
Én 200 Km-re lakok Bp-től, gondolom nincs most erre fuvar -
gonorrea
senior tag
A vicces UPS (remélem soha többet nem kell velük összefutnom):
Megrendeltem a telefont 5-én reggel, 7 óta Vecsésen van, azóta ígérgetik a kiszállítást, egyszer azt írják futárnál van, egyszer azt, hogy műszaki hiba miatt mégsem inult el (este 10 után). Persze kifizettem a felárat, hogy azon a héten megkapjam, most azt írják hogy 2. kézbesítéskor a címzett nem állt rendelkezésre:
ZALASZANTO, HU 2018/02/13 16:57 A második kézbesítési kísérletkor a címzett nem állt rendelkezésre. Végső kísérletet fogunk tenni.
Vecses, Hungary 2018/02/13 5:42 Útban a kézbesítés felé
2018/02/13 5:42 Behozatal beolvasás
Vecses, Hungary 2018/02/12 19:41 A második felvételi kísérletkor a csomag nem volt kész. Második kísérletet fogunk tenni.
2018/02/12 3:36 Útban a kézbesítés felé
2018/02/12 3:36 Behozatal beolvasás
Vecses, Hungary 2018/02/09 23:09 Behozatal beolvasás
2018/02/09 22:24 Műszaki hiba késedelmet okozott. A kézbesítési dátumot a lehető leghamarabb frissítjük.
2018/02/09 5:38 Célállomás beolvasás
2018/02/09 5:38 Behozatal beolvasás
Vecses, Hungary 2018/02/08 21:04 A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva.
2018/02/08 16:00 A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva.
2018/02/08 4:15 Célállomás beolvasás
2018/02/08 4:15 Behozatal beolvasás
Vecses, Hungary 2018/02/07 22:30 Behozatal beolvasás
2018/02/07 9:42 Célállomás beolvasás
2018/02/07 9:42 Behozatal beolvasás
2018/02/07 9:42 Célállomás beolvasás
2018/02/07 9:42 Behozatal beolvasás
2018/02/07 8:30 Érkezésbeolvasás
Budapest, Hungary 2018/02/07 8:20 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/07 7:57 Érkezésbeolvasás
Prague, Czechia 2018/02/07 6:56 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/07 5:52 Érkezésbeolvasás
Koeln, Germany 2018/02/07 4:38 Kiindulásiállomás beolvasás
Poznan, Poland 2018/02/06 21:41 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/06 19:35 Kivitel beolvasás
2018/02/06 19:30 Érkezésbeolvasás
Gorzow Wielkopolski, Poland 2018/02/06 17:40 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/06 13:39 Származásbeolvasás
2018/02/06 13:12 Felvételbeolvasás
Poland 2018/02/06 9:34 Megbízás feldolgozva: UPS átveheti -
espista
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalót elolvastam, de lenne néhány kérdésem. A gearbest.com-ról nem ajánlot, nem érdemes rendelni? Elég nagy a diferencia az oneplus.net-hez képest. 500$ vs 500 Euro. -
Nunder
őstag
válasz
ezmivolt #1839 üzenetére
Nekem most nincs előttem az értesítés mert én már telepítettem, de ha hosszan nyomod az értesítést, akkor le tudod tiltani, hogy ne jelenlen meg - nyilván ha felrakod akkor visszaáll, vagy ha nem akkor manuálisan visszaállítani, hogy ne maradj le a frissítésekről
Arra figyelj, hogy ha valami nagyon globális rendszer alkalmazás küldi az értesítést, akkor más értesítések is eltűnnek, nem tudom mennyire lehet ott finomhangolni.
-
válasz
purcigeorge #1835 üzenetére
Ez is valami kivágott lista, mert 2-es felett is voltak Xiaomik meg "nagyimobilok"
-
ezmivolt
tag
Van valami ötletetek arra, hogy a rendszerfrissítésről szóló értesítést hogyan lehetne eltüntetni? Le is töltötte a frissítést, de én nem akarom még áldásomat adni rá...
)
-
kcsa
veterán
Tegnapra majd egy hónap után (országba érkezéstől számítva) kiizzadta magából a posta a nillkin üveget.
Féltem tőle, mert a P10 lite nillkin üvege a hasznos felület kb 80%-át ha eltakarta, de az 5T egész jól sikerült. Lehetne még 1-1mm-el szélesebb, de gondolom ott már elállna, ezért ilyen.
Merem ajánlani.
-
Bilux
veterán
válasz
purcigeorge #1835 üzenetére
valamit valamiért
-
purcigeorge
aktív tag
[link] Akkor emiatt érzem rossz térerő mellett sokkal jobbnak a telefont, mint bármely eddigi mobilomat.
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Értesítés és hívás hangerővel nem volt gondja senkinek Oreon? Nekem mindkettő halk, néha van, hogy az értesítések nem szólnak, csak rezegnek, a csengőhang pedig nagyon halkan szól, éjjel konkrétan meg sem hallottam egyet, ami ciki, mert munkával kapcsolatban szoktak hívni éjjel. Oneplus fórumon többen panaszkodtak erre. Ha így marad, nekem muszáj lesz visszatérnem Nougatra.
-
cirx
senior tag
Ha valaki szereti az uag tokokat akkor most lehet örülni.
https://urbanarmorgear.com/products/pathfinder-series-oneplus-5t-case
-
YAS-dude
őstag
válasz
ßrainiac #1825 üzenetére
Nem mondtam, hogy ugyanaz, azt mondtam, hogy megszokhatta az ember, hogy gcamon be kell kapcsolni és magic van, de oneplus kamerával ezt a megszokást el kell felejteni, mert ha bekapcsolod telefossa a képet és széjjelkeni.
De ahogy olvasgatom laikusként, már elkezdték megtalálni miért ad a kameradriver/hal rossz minőségű raw adatokat a gcam portnak, így hátha lesz egyszer pöttyöződésmentes gcam portunk nekünk is. Oneplus camerától sok javulásra nem számítok. -
ßrainiac
addikt
-
YAS-dude
őstag
Azt javasolja az internet népe, hogy a hdr mód mindenképpen legyen kikapcsolva, mert az csak tetézi a bajokat a oneplus szoftverében.
Megszokhattuk gcamnál, hogy a hdr mód csodát tesz a fotókkal, de a oneplus kamera nem elég okos ehhez.
Ami még segít (root/magisk kell hozzá) az a oneplus camera M mod, kicsit belepiszkált valaki, enyhébbre vette a zajszűrést, nincs annyi maszatolás. -
racerx
őstag
válasz
BalaNce87 #1822 üzenetére
Igen, eddig én se voltam olyan helyzetben, de itt kib..ottul kijött az olajfestmény jelleg (eddig nem igazán láttam, pesze olvastam mindenkinél), de most vmi brutális. No mindegy, ugyse tudunk mit tenni vele, amúgy meg hibátlan. Szerintem ez a 2 kamera (egyik sötétben kell), meg OIS hiánya zsákutca a fotózás területém, de hát most a 2 kamera a divat, ugyogy az kell mindenbe.
-
BalaNce87
addikt
Én tegnap az állatkertben teszteltem. Kívül is belül is voltam vele de sajnos nem az igazi a képek minősége. Már alacsony ISO-n is rendkívül zajosak a képek szerintem és brutális hogy a részleteket/kontúrokat mennyire elmossa. Olyasmi mintha ilyen olajfestmény filtert húznék rá. Amúgy az benne a félelmetes, hogy mikor nézed mit fotózol akkor egészen mást mutat a kép és az eredmény meg csapnivaló.
Azt hozzátenném, hogy mobilos kijelzőn egészen élvezhetőek a képek de monitorra kitéve nagyon nagy csalódás.
Igazából nem emiatt vettem ezt a telót, mert DSLR-t használok de ennél azért szerintem többre számítottunk sokan. -
racerx
őstag
No tegnap teszteltem a kamerát olyan körülmények között amin az S8 besza..jó képeket csinált, meglepően jókat (kocert , színpadot fotózva), hát sajnos ez nem igen van pariban vele. De eddig ez az egy dolog amiben visszasírom, egyébként nagyon nem..
-
glugi
tag
-
Viper26
nagyúr
-
Csori72
aktív tag
a hívásfogadást nem lehet valahogy megfordítani?
eléggé fel tudja b*sszni az agyam, h minden mást felfelé simítással érek el leginkább, de a hívásfogadásnál ez a mozdulat már bontotta is a vonalat
lassan megszokom, de még midig simán mellé tudok nyúlni. -
Gergosz2
veterán
Telepítettem az Oreo-t mert a héten már többször is nyaggatott érte. Alapvetően tetszik, maga a GUI szinte alig változott. Az app ikonokon megjelenő értesítések elég jók, bár még szokni kell őket.
Ami hatalmas pozitívum nálam az az értesítési sáv változtatása. 7.0-án nagyon nem tetszett, hogy a Wifit, Mobilnetet, Bluetooth-t kettő érintéssel kell kikapcsolni. Itt végre visszajött a 4.4-hez hasonló elrendezés.
-
glugi
tag
válasz
kenny123 #1803 üzenetére
Esetleg vársz kicsit, kijön a 6 tavasszal és az 5t-t kb 130 környékén lehet meg is tudod venni, másfél év oneplus jótállással pl hardverapron. De ez csak egy ötlet.
Kb 20 ezer a különbség amúgy, ha a szállítást nem nézed. Na most ez 2 évre elosztva semmi és van jótállásod. -
Sopronfan
csendes újonc
Az oreo bétát frissítik még vagy már csak a hivatalosat?
-
kenny123
addikt
válasz
Pipiripi #1801 üzenetére
Sziasztok!
Már BG-n is van áfamentes szállítás: [link]
Abszolút nem fillérb.szás a dolog lényege, egyszerűen nálam ~130k körül van a lélektani határ, amit hajlandó vagyok egy, telefonért kiadni. Sokan dicsérik az 5t-t, banggoodon ekoruli áron adják, ezért is írtam ide, szimpatikus telefon. De ha tényleg nagy mutyi a BG garancia, akkor lehet hogy másfelé kell nézelődnöm.
Ennyi, igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest