- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
nightmare13 #27 üzenetére
Hasonló véleményen vagyok. Mintha nem ugyanaz a fejhallgatóm lenne, mint amiről a teszt készült. ANC-vel ugyanaz a tapasztalatom, mint neked. Én próbáltam vezetékes üzemmódban Loxje D10-el, és nagyon jól skálázódott vele. Ennyi pénzért még vezetékésekeket is megszégyenít akár 20-25ezer HUF-ig.
-
Kapanyél
őstag
válasz
nightmare13 #27 üzenetére
Azért a hangjuk egy elég fontos szempont szerintem.
Én legalább 60%-kal súlyoznám a mindenmás mellett.
A HD25-nek nagyon jó hangja van, a Pioneert nem hallgattam, de a 40-es driver miatt biztosan dinamikus lehet, a Jays pedig - régi BT ide vagy oda - mocskosul jó. Igaz, az most leértékelve ennyi, nem egy belépő-belépő kategória.
De hát ugye kinek mi a fontos: nekem a hang az első, a többit meg tudom szokni - kivéve, ha nyom valahol annyira, hogy az teljesen elrontja az egészet. -
Kapanyél
őstag
válasz
nightmare13 #25 üzenetére
A szar akkor is szar, ha bármit írsz róla, ez tök igaz.
De azért az érveket szívesen elolvasom és - képzeld! - a saját tapasztalataidat, szubjektív véleményedet is elfogadom (max én nem így gondolnám, ezért is szubjektív).De így, hogy használod is, tökre kíváncsi vagyok, hogy 20eFt-ig ugyanezt választanád?
(Pioneer SE-S3BT, Sennheiser HD-250 BT, Jays x-Five Wireless az árkategóriában) -
Kapanyél
őstag
válasz
nightmare13 #22 üzenetére
Elolvastam a tesztet, amiből nem derül ki, hogy mennyire jó. De az igen, hogy egy totál amatőr csávó írta, aki nem hallott még rendes zajszűrős fejhallgatót.
Leírtad a lényeget: a többi gyártónál is a legolcsóbb, de még elfogadható komponensek. Csak náluk ezeket a komponenseket olcsósítják a high-end termékeik fejlesztésénél szerzett tapasztalataik felhasználásával. Nagyon nem mindegy, hogy föntről mozdulnak lefelé tudatosan, vagy szarból próbálnak építeni valamit, hogy a lehető legjobb legyen.
Sok mindent le lehet másolni, de ezek a tréfagyárak még ezt sem teszik meg olykor: egy kábelbevezetés, egy stift elhelyezése, egy forrasztás, néhány rece egy húzásmentesítőn, a szivacs varrása... ezek mind-mind hosszú évek tapasztalatát tartalmazzák, amitől a legalja JBL füles is hozza évekig azt a szintet, amire tervezték. Ha valami nem tetszik benne, más típust keresel, mert tudod, hogy nem az a példány a rossz. Ennél meg kibontasz egy másik dobozt és lehet, hogy az megfelel...A telefonos példád sántít, mivel mind a Xiaomi, a Meizu meg a többi gyártó, aki vitte is valamire, nagyon sokat adtak az árukért anno. Messze jobb gépeket adtak ugyanannyiért, mint amiből egy Samsung J-s alapkészüléket vehettél volna. Az Elephone, Ulefone, ZTE meg a többi nevesincs ipari hulladékgyár ugyanúgy nincs már szinte sehol.
[Sinesol]
Ezeknél a kínai csodáknál meg minden kategóriában, és a minőségi szórás is rapszodikus. -
Kapanyél
őstag
válasz
nightmare13 #20 üzenetére
Arról van szó, hogy 15-20eFt-ért elismert márkájú (és ezzel együtt évtizedes, szakmailag releváns fejlesztési tapasztalattal rendelkező) gyártótól is választhatsz terméket, ami sok esetben minőségben, de hangzásban biztosan lemossa egy tüsszentéssel ezt.
Ezek a top márkák már pontosan tudják, hol lehet spórolni a terméken, nem találomra gagyi.
És miután ezeknek a régi gyártóknak már kiépült forgalmazói hálózata van, a vételár is sokkal kisebb mértékben tartalmaz marketing költséghányadot, azaz több benne az, amiért fizetsz.
Ahogy a tesztből is kiderül, ez nem hozza egy 40-60e-es fejhallgató minőségét, amivel bestbuy lehetne, hanem kb. az árát sem éri meg. Függetlenül attól, hogy 15k manapság nem számít sok pénznek (pedig de).Ha nem kattintasz rá az első nyomuló hirdetésükre, hanem fölcsapod az árukeresőt, még kifoghatsz olyan akciókat is, mint pl. a JAYS fejese 39e-ről leárazva tízenvalahányra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megvizsgáltuk a paraméterek és az ár alapján ígéretesnek tűnő headsetet.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest