- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nocibambi
újonc
Onda V919 Air tablethez keresek szervízt. Többször is előfordult, hogy töltés közben, valami hibaüzenetet követően megszünt reagálni.
Korábban fel tudtam ébreszteni +16 órás töltéssel, hard resettel vagy alternatív adaptertek használatával.
Jelenleg ezek egyike sem tűnik működni viszont Budapesten nem találtam eddig szervízt ahol fogadni tudnák.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Bár látom hogy kevesen írtak ebbe a topicba, de segítséget szeretnék kérni, van egy onda v919 bair ch tabletem, semmi bajom vele windows 10alatt, de meg szeretném nézni az androidot alatta, a bios frissítést már meg csináltam rajta, és az összes funkció elérhető biosban, ami alapból nem volt elérhető, És már a dualboot képernyő fogad, bekapcsoláskor, de csak win10 van rajt, az android elindulni elindul, de nincs wifi, nem látja. Holott a win mindent lát. Be kellene valamit kapcsolni a biosban, vagy melyik android verziót kellene rá telepítenem?A választ előre is köszi!
-
GAbre
veterán
Köszi a tesztet.
Én a kistesóját veszem meg,fele rammal,meg fele tárhellyel.
Remélem az is hasonlóan jó,mint ahogy te leírtad. -
gproject
aktív tag
a ph-n nem talaltam kapcssolodo cikket
bocs amiert ide linkelem... -
szunyika
tag
Kedves Tulajdonosok
Két nagyon lényeges kérdésem lenne:
1. Ez tényleg így van?
"Óriási hiba viszont, hogy az eszköz alvás közben is merül, két nap alatt simán lenullázza magát, nincs tehát meg az az érzés, hogy ott hagyhatjuk és használhatjuk, amikor legközelebb kell, ha nyomkodjuk, ha nem, minden éjjel rá kell dugnunk a töltőre."2.
Most akkor ez a kamera hány megapixel? Itt a cikkben az író 5-t ír, de a gearbest-en és máshol is 2 megás hátlapi kamera van.Köszi a válaszokat!
-
szunyika
tag
engem ez a 2MP-es kamera rémiszt el nagyon, amit kinéztem azt pont ugyan ezeket tudja, viszont ott 5MP-es a kamera, bár ott sajnos nincs dual-boot-os (link tablet+szállítás+biztosítás = 149 USD)
-
-
szunyika
tag
válasz
this is life #83 üzenetére
Aha, tehat ha esszeru keretek kozott nem akarok foglalkozni a tarhely problemaval akkor erdemes egy 64 vagy 128gigas sd kartya fele kacsintgatni
-
Inkabb csak szokni kell a tablet modot , az rt appok jol hasznalhatoak tablet modban , a win32 api-t hasznaloak a macerasabbak , mert azok nem tapi feluletre vannak irva . Teny a droid kimondottan touchra van irva, a w10 meg amolyan oszver destop es touch egyben...
Szunyika
A win 10 kb 10-12 giga , belakva frissitve inkabb 15-17 giga ... sd-re szukseg lesz ha win32 alapu programokkal akarod belakni , de azok legalabb a kulso sd-re telepithetoek , az aruhaziak , frissitesek ... stb a belso tarhelyre kerul. A win a sajat particiojabol viszi a helyet (32gigabol) de ebbol a droid is le csip maganak, a droidnak kb 8 giga van , ezt vond ki a 32-bol. -
-
-
HaZse
őstag
válasz
Darth_Revan #78 üzenetére
Szerintem 32 bizes Home és már találtam olyan tab-ot, amin aktiválatlan win 8.1 volt rajta.
-
Darth_Revan
veterán
Lehet elkerulte a figyelmem, de ezen 64 bites mar az OS es a Win is garantaltan jogtiszta?
-
-
Voloka
tag
válasz
dreamdancer #47 üzenetére
Nos bármit el lehet mondani a Win 10-es tabletekről ( mobilokról), de ezt nem . " az Androidnál, pláne iOS-nél erőforrás-igényesebb Win10-zel." Az összes androidos tablete kidobáltam a családnál, s csak Asus, meg Chuvi van ( pedig az nem is egy ász!) ! Soha nincs várakozás, laggolás, recegés, lassulás, amiért az összes droidos tabletemet a pokolba kívántam! S még a gyerek is talál annyi játékot, amennyivel lefoglalja magát. 15-2 játék felet tökmindegy, hogy még 20 jték van, vagy 200, ez már csak elmélet, nincs jelentősége.Arról nem beszélve, hogy hihetetlen előny, hogy a laptop és az asztali gépem, ugyanzt látja, ugyan ott folytatok bármit, ahol a tableten abbahagytam, vagy fordítva! Ez egy olyan előny, amit a droid nem tud! Az iOS igen, de az árban egy teljesen más világ. Szóval nálam a droid, egy mobil kivételével száműzve, soha álmomba se jöjjön elő! Van jövője a mobil, tablet laptop asztali gép, egy azonos oprendszerrel megoldásnak. A stabil működés, lassulás mentesség, tehát Window!
-
Néztem,csak én az első szériából tudtam volna rendelni tavaly.Azok pedig kijelző hibával rendelkeztek.
Teclast plus pedig állandóan túlmelegedett és nem tudtam volna kihasználni az újabb procit,mert visszavette volna az órajelet.Szétszedni és jobb pasztát rákenni meg nem szerettem volna egy garis terméknél.Ha megvettem,még barkácsoljak is
Nem lebeszélni akarlak,csak végigjártam már ezt. Meg akartam mutatni más alternatívát is -
-
HaZse
őstag
Én tablet helyett használom. Semmi baja tartalomfogyasztásra. Nem beszélve, hogy ugyanazokat a dolgokat a win10-es tab is tudja.
Van rajta Edge böngésző beépített flash-al. És nem mobil nézetben kell rajta böngészni, hanem rendes asztali nézetben. Aki akarja, van külön YT kliens is hozzá. A beépített naptár és e-mail alkalmazás is tökéletes. És igen, tablet módban. Tudod, be kell kapcsolni a tablet módot.
De az is igaz, hogy kellene rá több metro stílusú alkalmazás. Pl. az explorer azt inkább egérrel használnám. Na az pont nem kézujj-ra tervezett program. Sőt van időjárás alkalmazás is és úgy, mint droidnál ki lehet tenni az asztalra élőcsempeként. Videólejátszásra meg a kodi-t használom nagy megelégedéssel. Nálam folyamatos wifi és 50%-os fényerőn 5-6 órát bír a tab filmlejátszással.
-
LazaCCC
tag
"Óriási hiba viszont, hogy az eszköz alvás közben is merül, két nap alatt simán lenullázza magát, nincs tehát meg az az érzés, hogy ott hagyhatjuk és használhatjuk, amikor legközelebb kell, ha nyomkodjuk, ha nem, minden éjjel rá kell dugnunk a töltőre."
Ez Atom betegség?
Nekem van egy LG TAB 8-am, amit ha nem használok, akkor is egy hét alatt max 50%-ra megy le ... 1 hét!!!
A feleségemnek meg van egy Asus 7"-os tabja, amiben Atom van, és tök mindegy, hogy hasznáéja vagy sem, ugyanannyi idő alatt lemerül, ami 1-2 nap.És az egyik 50k volt (LG), a másik meg 35k ......
Mondjuk igazából neki is LG-t akartam venni, csak a 7"-osat, de sehol sem lehetett kapni -
varmi2
nagyúr
Én chuwi hi10 -etfogom venni a jövő hónapban.
-
"Van 2GBs kinai tabom es a W10 erezhetoen kohog ennyi RAMmal: bongeszo+powerpoint+pdfreader egy kesz lagfest. Ugyanez 4GBs kinai tablettel meg sem roccen"
Tudom, hogy 4 GB-tal kényelmes, de tudni kell, hogy mire elég 2 GB RAM. Multitaskingra nem elég.
Androidon ez alapból nem nagyon menne, amit írsz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ez mondjuk ki tudna váltani egy PC-t a rendszer miatt, de pont ezért rossz tabletnek - a Windows 10 tabletes felhasználásra egy rossz vicc, nincs átgondolva rendesen. Surface Pro-ra és hasonlókra jó, de médiafogyasztó tabletnek inkább vicc...
Oké, nyilván olcsók meg ilyenek, biztos sebességre se lehet rossz ha van bennük SSD, Atomok se lehetnek lomhák meg mittomén de a rendszer, maga az UI egy vicc. Lehet csűrni-csavarni, de a Windows 10-et csak felkészítették tabletes használatra, nem arra szánják eleve. Pedig a Windows 8 milyen volt...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez úgy volt, hogy kimentünk Kínába a cikk előtti este gyorsan és mondtuk egymásnak, hogy figyu, hozzuk el a derive fórumozó szerint legalja tabletet tesztre, legalább láthatjuk, hogy kiborul a fórumban.
De az is lehet, hogy úgy volt, hogy egy kínai webshop felkínálta a terméket tesztre, mi pedig elfogadtuk.
Ki tudhatja biztosan, hogy mi történt valójában?
-
derive
senior tag
Mar bocs, de miert akarjam helyen kezelni oket, ha ugyanaz a tablet Android alatt roccenes nelkul viszi ugyanezt? Van ket kinai tabom, az elso a maga 2 gigajaval bizony eleg halovanyan szerepelt multitaskingban, mig droiddal teljesen rendben volt. Az X98 Proval viszont elvezheto a kulonbseg, ez mar munkara is kivaltotta a szubnotit (a kovetkezo egy Cube i9 Stylus lesz, ha lesz EUbol 400$ alatt).
W10store: Gyari (es eredeti) W10 Pro 32 bittel vmiert desktopnak azonositotta az iwork8at.
UI: Ha tul sok embernek van egyeni problemaja a W10el, akkor az biztos, hogy az emberek baja?
-
HaZse
őstag
Az MS Store-ból nekem simán enged letölteni bármilyen alkalmazást. Szerintem ott user error lesz a gond és nem MS hiba.
A másik, hogy úgy mondasz ítéleteket win10-es tabletekről, hogy csak olvastad őket a neten és nem személyes tapasztalatod van vele.
Nekem egyátalán nem kögöh a rendszer, ahogyan Te írod. De az is igaz, hogy powerpoint-ot ég nem is használtam rá. De pdf-et használtam és mellette böngésző is ment (Edge) 4 lappal. Nem volt villámgyors, de nem nevezném azért lassúnak. Igaz, 4GB mindenben jobb, de a 2GB-al is el lehet viselni. No meg helyén kell kezelni ezeket az eszközöket.
-
Tehát nem volt ilyen géped, de a neten olvastad, hogy nem jó
Értem
Lehet , hogy olyanok értékeljenek valamit, akik használták is?
Emeld ki akkor onnan, mi a baj az Ondával. Ezt azért kérem, hogy aki idetéved lássa is...
ne csak a fórumba beírt adatok alapján.. Legyen valami tényleges is
-
-
derive
senior tag
Ha mar kinai tabletet teszteltek, miert epp ezt a legalja Ondat? Nagysagrendekkel jobb brandek es modellek vannak arrafele hasonlo arkategoriaban: Teclast, Cube. A gearbest EUs webshopjaban altalaban 15-20 fele tablet wan raktaron (igaz most epp kifogytak) es ha innen rendelsz, nem kell AFAt fizetni.
A szoftverkínálat gyakorlatilag megegyezik azzal, amit a Microsoft nyújt,
Ez nagy oltas, de sajnos igy igaz, a MS store tabletre egy vicc, meg a WPs appokat sem engedi letolteni.
@stevve: Van 2GBs kinai tabom es a W10 erezhetoen kohog ennyi RAMmal: bongeszo+powerpoint+pdfreader egy kesz lagfest. Ugyanez 4GBs kinai tablettel meg sem roccen.
-
mkRoland
senior tag
Jó lett a cikk, az ilyen tesztek miatt nézegetem napi szinten a mobilarena honlapját újdonságok után kutatva. Nekem is tetszik a tablet hardveresen, dual-boot-tal viszont szívesebben megvenném. Onda honlapján szerintem meg is találtam ilyen változatban:
v919 Air Dual-Boot -
HaZse
őstag
válasz
this is life #44 üzenetére
Nekem most is win10-es tabom van. (Lenovo Ideapad Miix 10). De az is lehet, hogy a rendszerpartíciót újra particionálom és csinálok neki egy 8GB-os partíciót, amire a Remix OS 2.0-t pakolom fel egy bootmenü segítségével meg újraindítás után azt indítom el.
A droid zért kell, hogy a fiam tudjon játszani az általa megszokott játékokkal.
-
amstorm
aktív tag
válasz
twollah1976 #46 üzenetére
Én egy acer iconia w4-820 iconia tabot használok igaz paraméterei nem olyanok mint a tesztpéldányé. Nem sokszor jelentkezik de a wifi probléma nálam is előfordul néha alvásnál vagy újrainditás után a driver hibásan fut ezért nincs wifi(ezt a driver újrainditása az eszközkezelőben megoldja). A másik probléma az alvásból való "felébredés" gyakran nem sikerül neki ezen csak a kikapcs gomb segit (hosszan). Más probléma nincs vele az üzemidő megfelelő még terheltebb működésnél is. A win 8.1 óta szerintem jóval használhatóbb lett a rendszer. Az kifejezetten tetszik hogy a mobilos alkalmazások (gondolok itt pl az excel, word stb) is egész jól használhatóak.
-
válasz
Az ugye megvan, hogy ez teljes _asztali_ Win10 és semmi köze az Androidhoz vagy IOS-hez erőforrásigényben?
Ha már nagyon hasonlítás, akkor az OSX jöhet szóba és a linux. Egyébként a Win10 a takarékos. Nem kell neki 3 GB RAM, hogy elmenjen akadás nélkül, mint sok Android telefon, elég 1 is, de kettővel már remekül elvan, illetve a legkisebb WIMBOOT változat, amit ilyenkor telepíteni szoktak, csupán néhány GB tárhelyet kér. Persze ha a tömörítetlen verziót telepítik, akkor is elég a 64GB egy darabig és a 4 GB RAM is teljesen elegendő.
Kamerát én egyáltalán nem tennék tabletekre, csak előre a beszélgetések miatt, de egyébként ez a tablet jobb, mint ahogy leírod. Azért mégiscsak egy teljes értékű asztali Win10-et futtató eszközöd van. Az már más kérdés, hogy kinek mire elég. Mindenesetre nem poén értékű, mert olcsó és az olcsó Androidok is nagyon gyengén muzsikálnak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Szerintem is jó lenne. Támogatom az ötleted.
-
-
Ghard
őstag
Nagyon jó vételekbe lehet futni most, hogy tényleg 2 kézzel szórják ki a régi Baytrailt.
Kicsivel tényleg gyengébb a Cherrynél, de már 100 dollár alatt lehet táblagépet venni vele windows 10el.És azt is érdemes megjegyezni, hogy megfelelő számú csatlakozó esetén a tabletet ki lehet kötni monitorra, usb hubbal egér+billt csatlakoztatni, és van egy jogtiszta windows 10-es gépünk.
Ami teljesen zajmentes és hordozható is. -
dreamdancer
őstag
A WP-s telefonok a kezdetek óta 3%_os részesedés körül kínlódnak, a tabletjeik az 1%_ot is alulról közelítik. A pc-t meg kábé annyira váltják ki, mint egy iPad - semennyire. Ami meg a konkrét terméket illeti...
A hardver közepes, ami nem jó kombó az Androidnál, pláne iOS-nél erőforrás-igényesebb Win10-zel. A 4 GB RAM nem a wow-faktor miatt van, hanem mert az OS felzabálja, ahogy a tárhely 30%_át is. Az akku hiába combos, a 3,5-4,5 óra használati idő a tabletek között kifejezetten gyenge, ráadásul ha jól értem, használat közben gyorsabban merül, mint ahogy tölteni lehet. Plusz a gyenge kamera, a bugok, a gyér app-kínálat, a gyári támogatás hiánya...
Ezzel max jelzésértékű piaci jelenlétről beszélhetünk, de hogy Apple- vagy Android-konkurencia? Poénnak is gyenge.
-
twollah1976
őstag
Elszor felcsillant a szemem a teszt olvasasa kozben, kesobb mar ugy voltam vele, hogy tovabbra se lesz windowsos tabletem.
6-8 ora toltesi ido, eltuno WiFi, alvas kozben brutalisan merulo akkumulator.
Koszonom ebbol en nem kerek.
Inkabb ujra veszek egy androidos tabletet es azzal jol elleszek. -
Boven jo a chuwi vi 10 is , csak a droidot kell leturni rola ... legalabbis nekem a win jobban bejon , sokkal tobb mindenre hasznalhato mint a droid , es ha megszokta a kezeleset az ember , majdnem ugyan ugy hasznalhato tartalom fogyasztasra mint kukarobi..
Kpal
elles,elleni ... -
-
-
kpal
nagyúr
Ezzel ellenék.
-
HaZse
őstag
"Az igazi nagy dobás a sokak által áhítva várt, 4 GB memóriával és 128 GB-os eMMC háttértárral megáldott verzió lesz, amit ráadásul nagyon csábító, 125 000 forintos áron adnak majd." Forrás: [link]
Szóval az a 150k nem annyi. Amúgy sajnos az Asus már olyat is kiadott, hogy 2GB/32GB. És ezt árúlja 90k-ért.
-
Male
nagyúr
Az onda-tablet.com csak egy webshop, hasonló hivatalosnak tűnő oldal van ( vagy legalábbis volt ) például Lenovora is... ez némiképp átverés sajnos. Viszont ez itt a PH!-n is le van írva a megfelelő topicban.
Az Onda hivatalos oldala egyébként az http://onda.cn. Jó lassú innen, és csak kínai, de ez az... ha már cikket írtok, ezt azért ki lehetett volna deríteni, mert nem nehéz.... például rá van írva a tablet hátuljára, még képet is csináltatok róla -
moleculez
veterán
Abszolút rendben van ez a gép, csak nem ennyiért.
-
Gusztáv
addikt
válasz
tothmaxy182 #33 üzenetére
Le kell tiltani a Connected standby-t, mert attól merül. Persze az MS szerint így egy átlagos tablet elmegy 300h-t, de a valóság az, hogy a HP Elite x2-m a billentyűzetben lévő plusz akkuval is lemerül egy nap alatt. Most újra aktív a hibernálás, így az indulásra kell várni 3-5 másodpercet, de sokkal jobb mint lemerülve kivenni a táskából.
-
tothmaxy182
őstag
Én úgy értelmezem a cikket, hogy a 4 óra kijelzőidőt teljes terhelés alatt éri el az eszköz. Te pedig böngészésről beszélsz, amihez tutira nem kell fullon pörögnie állandóan a procinak... Vagy nem tudom, lehet, hogy én értem rosszul.
"A méretes telep amúgy nem teljesít rosszul, teljes terhelés és 40 százalékos fényerő mellett körülbelül 3,5-4,5 óra tényleges használatra számíthatunk"
Az alvás közbeni merülés tényleg sajnálatos és idegesítő lehet...
-
Lifeforce
őstag
Nem értem, hogy mi köze van az egésznek egy kínai webshophoz.
Megrendeled a kiírt áron, ha korrekten számolod az árfolyamot, kifizeted a vámot és áfát, még mindig nagyon jó vétel.
Forgalmazni nem érdemes 8" felett (mi is ezért nem forgalmazzuk), mert a termék árának 15%-t az Artisjus teszi zsebre (vicces a nagy semmiért), ha pedig mint eladó ráteszel egy kis hasznot, a kutyának nem kell már.
Még a 8"-os és az alatti gépeken is elég nagy érvágás az a 8% amit Artisjus lenyel a nagy semmire. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez egy elég szép kis kütyü, de komolyan.
-
Kicsit HTC-re hajaz a dizájn, de ez előnyére válik. Tetszik, a Win 10-zel meg eddig enm volt bajom sem notin, de asztalin, gondolom, ennél is össze lehet hozni működőképesre. Azok a fránya gyártó driverek szoktak okoskodni és maszatolni, szerintem itt is az van (ez jön le a cikk végéből is, hogy a wifi dolog sem MS probléma volt).
-
rdt89
addikt
A kiejlző a 4gb ram és a 64gb belső tároló ezt érdemli, pláne a fém burkolat végett--->
Az ára is ehhez viszonyítva jó, de szerintem a hátsó kamera helyett, egy sztereó hangszóró nagyobb élvezetet nyújtana a felhasználók 99%-nak.
-
Gusztáv
addikt
Milyen pozitív hangvételű lett ez a cikk
. Nem rossz masina ez, de Windowsos táblagépen legyen normál méretű usb csati, meg legyen hozzá billentyűzet is.
-
Grenki
csendes tag
Hát én benevezek egy ilyenre
Nekem kínai telefonom van 3 éve (concorde 5700) ismerősnek kínai tablet egyikkel sem volt különösebb gond szal lassan ellehet felejteni ,hogy ami kínai az rossz
-
Laci.M
senior tag
Én mostantól jó darabig csak dual boot tabletet veszek. Jelenleg egy Chuwi Vi10-et használok, nagyon meg vagyok vele elégedve. (ár/értékben) iOS-t amilyen messzire lehet kerülöm, hogy nem használható semmire. Android még ezzel a Remix OS-el is messze van egy rendes oprendszertől, win10 szintén nem a legjobb.
Sokszor jól jön az android tabletként, egeret billt monitort rádugva viszont teljesértékű pc. (2 normál méretű USB+microUSB)
-
tothmaxy182
őstag
"Hazai kínálatban neves gyártóktól származó, hasonló eszközöket 100-120 ezer forint környékén lehet elhozni, sokszor billentyűzettel együtt"
Ilyet írjatok már nekem párat, kíváncsi vagyok...
-
Tanisz
senior tag
Ez a Win 10 hiba/működés kérdés érdekes számomra is.
Pl a desktop gépemen már megjelenés óta fent van, minden tökéletesen működik, játékok alatt is.
Most 1 hete raktam fel a laptopomra(i5 sandy, 6 Gb ram, 240 SSD) ott meg jelentkezett 1-2 érdekes probléma.
Még nem volt időm kikutatni, hogy mi lehet a megoldás a hibákra. Pl:
Saját maga bezárja a programokat megnyitás után 1-2 percel. 1-2 percenként villan egyet a képernyő. start menüt lenyomva, keresésre kattintva elkezdek gépelni és bezárja a start menüt...stb. -
gerii
addikt
Jó lenne ez a gép papíron, de az akksi tönkreteszi. 4 óra kijelző idő édes kevés, nem tudom a hasonló win-es 10" cuccok meddig bírják, de egy Miix 2 8" 6 órát simán elvan böngészve (8.1-gyel).
Emiatt a későbbiekben is kínszenvedés lesz használni, mert ez a napi töltögetés agybajos (tapasztaltam egy droidos Wayteq-kel). -
.mf
veterán
-
Ace owner
addikt
Chuwi Hi10 teszt várható esetleg?
-
Én is, de ettől még a 2/64-esnek is van létjogosultsága, már csak az ára miatt is.
A W10-ben már nagyon jól lehet skálázni a nagyítást, és jó minőségben jelenik is meg, próbáld ki 150%-on!(#14) .mf
Ja, nem indokolja a felárat (120-130k HUF környékén lenne reális a 4/128), de ha ennyire kell a teljesítmény és szűkös a keret, akkor vegyél 2560p-t, vagy e6220-as üzleti subnotit, SSD-vel, használtan, feleannyiért.
Tudtommal Asus-nál a Z8500 mellé kerül 4GB, viszont a teljes méretű USB3-as portot nagyon hiányolom a töltőcsati mellől, a 3.1-es helyett sokkal jobb lett volna. -
Lifeforce
őstag
Isten mentsen meg az Androidtól desktop vonalon.
Egyébként a Chuwi hasonló kategória, és már rég gyalulja a tablet piacot.
Az egészben az a legjobb, hogy egyiket sem használom, mert lunuxot húztam a Kedvesm tabletjére.
Na az...
Ha jellemeznem kéne, akkor a windows a túlhizlalt tehén, az android meg a kiherélt és túlhizlalt malac.
Kösz, de kösz nem...
Egyik sem kell.
Fejlesztem az Androidot, inkább hagyjuk, a windowst meg mindenki ismeri... -
.mf
veterán
"Az igazsághoz hozzátartozik viszont, hogy az új Asus T100HA már 90-100k HUF között hazavihető 2GB/64GB-os kiszerelésben,"
>"2GB"
>"2GB"Hogy száradna le a kezük, hogy a 4 GB RAM-os viszont már 150k.
Azt az aprócska részletet is elfelejtetted, hogy azok csak 1280*800 felbontásúak.Annak nagyon örülök, hogy ennél sikerült 4 GB-tal is működésre bírni a 8300-ast, mert hivatalosan csak 2 GB-ot támogat. Másrészről viszont, a hivatalos árlista szerint a 8500 csak 5, a top 8700 pedig csak 10 USD-vel lett volna drágább. Nagy kár a csatlakozók hiányáért. Én még várok egy kicsit tovább több csatlakozós (legalább 2 USB, egyik full, valamint külön DP vagy HDMI), 8500 vagy 8700-as, 4 GB RAMos, billentyűzetes-dokkolós modellre.
-
Reinkz
senior tag
Két win10 tablettel is volt dolgom, dell venue 10 pro es acer w4 820(?) mind2 mas kategória.
Az a véleményén hogy sehol sincs a ms az érintő képernyős felhasználásban, kezdve ott h meg a virtualis bill se tudja mindig hol kene felugornia, gyakorlatilag a softwer tönkre teszi a hardvert.Ideje lenne alakítaniuk vmit mert ha így folytatajak az android jon desktop vonalra nem pedig ők a mobil irányba.
-
Köszi a tesztet, nagyon tetszik a kicsike!
Ha lenne hazai szervizháttér, akkor tutira ilyet vennék bármilyen iPad-del szemben.Az igazsághoz hozzátartozik viszont, hogy az új Asus T100HA már 90-100k HUF között hazavihető 2GB/64GB-os kiszerelésben, billentyűzettel, márkaképviselettel, adózottan - szóval az a 65-70k annyira mégsem vonzó. Pedig a gép jó lenne, nagyon is!
Adatlapon ez szerepel: "SoC Intel Atom x5-Z3500 – Cherry Trail"
Nem "x5-Z8500" akar az lenni véletlenül? -
Locutus
veterán
Pedig rengeteg kiváltó okot megállapítottak már internet szerte, hogy mi váltja ki, de fix semelyik oldalról sem érkezett azóta se, mert mindenki a M$-ra mutogat, hogy a hiba a shellben van...
Dropboxba kép érkezik, meghal a shell, steammel screenshotot készítek játék közben, mire kilépek már nem megy a shell, nod32 valami üzenetet nyom az action centerbe, meghal a shell, tixati valami üzenetet tol hogy végzett, meghal a shell... és ezek csak amiket én is tapasztaltam, vagy bármikor reprodukálhatóak. (lásd még avast is pl, azzal egyből gépinduláskor megdöglik minden) Bizonyos trükkökkel néha újra lehet éleszteni, de néha csak a restart segít. Ilyenkor tipikusan nem nyílik meg többet a start menü, action center, win appok, naptár, calc, kereső, cortana stb. Minden más megy, jobbklikkre a legtöbb rendszerfunkció is elérhető, csak az UI tojik be. Bármelyik win10 fórumra felmész, tömve van ezzel a hibával kb a november eleji TH2 óta. Van akinél még critical error is van hozzá. -
tothmaxy182
őstag
Több ilyen teszt kéne! Annyi ilyen vagy hasonló gép van kínában, mint égen a csillag! Tök jó lenne ezekről teszteket olvasni!
-
-
Locutus
veterán
És ezen is random megdöglik a startmenü, appok, stb (shellui) majd, miután az ember elkezdi belakni?
Hiszen a M$ n+1 öngól marketing Facebook üzenete szerint ugyanolyan élményt nyújt tableten is a win10, mint PC-n -
Ennyiért nagyon meggyőző vétel, habár számomra nem tudná kiváltani mondjuk a kisebb notebook élményét.
Én pl most egy Lenovo Thinkpad X200-ast használok, ami kicsi , könnyű és méretben is kellemes, Teljesítményben több mint korrekt.
Tudom nem összevethető ez és az. De pl a Windows 10 érintésalapú használata még mindig nincs olyan szinten mint az Android-é. Utóbbi tényleg tartalomfogyasztásra készült.
Habár a Win10 eléggé orientálódik a használhatóbb irányba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged