Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Darth_Revan #78 üzenetére
Szerintem 32 bizes Home és már találtam olyan tab-ot, amin aktiválatlan win 8.1 volt rajta.
-
HaZse
őstag
Én tablet helyett használom. Semmi baja tartalomfogyasztásra. Nem beszélve, hogy ugyanazokat a dolgokat a win10-es tab is tudja.
Van rajta Edge böngésző beépített flash-al. És nem mobil nézetben kell rajta böngészni, hanem rendes asztali nézetben. Aki akarja, van külön YT kliens is hozzá. A beépített naptár és e-mail alkalmazás is tökéletes. És igen, tablet módban. Tudod, be kell kapcsolni a tablet módot.
De az is igaz, hogy kellene rá több metro stílusú alkalmazás. Pl. az explorer azt inkább egérrel használnám. Na az pont nem kézujj-ra tervezett program. Sőt van időjárás alkalmazás is és úgy, mint droidnál ki lehet tenni az asztalra élőcsempeként. Videólejátszásra meg a kodi-t használom nagy megelégedéssel. Nálam folyamatos wifi és 50%-os fényerőn 5-6 órát bír a tab filmlejátszással.
-
HaZse
őstag
Az MS Store-ból nekem simán enged letölteni bármilyen alkalmazást. Szerintem ott user error lesz a gond és nem MS hiba.
A másik, hogy úgy mondasz ítéleteket win10-es tabletekről, hogy csak olvastad őket a neten és nem személyes tapasztalatod van vele.
Nekem egyátalán nem kögöh a rendszer, ahogyan Te írod. De az is igaz, hogy powerpoint-ot ég nem is használtam rá. De pdf-et használtam és mellette böngésző is ment (Edge) 4 lappal. Nem volt villámgyors, de nem nevezném azért lassúnak. Igaz, 4GB mindenben jobb, de a 2GB-al is el lehet viselni. No meg helyén kell kezelni ezeket az eszközöket.
-
HaZse
őstag
válasz
this is life #44 üzenetére
Nekem most is win10-es tabom van. (Lenovo Ideapad Miix 10). De az is lehet, hogy a rendszerpartíciót újra particionálom és csinálok neki egy 8GB-os partíciót, amire a Remix OS 2.0-t pakolom fel egy bootmenü segítségével meg újraindítás után azt indítom el.
A droid zért kell, hogy a fiam tudjon játszani az általa megszokott játékokkal.
-
HaZse
őstag
"Az igazi nagy dobás a sokak által áhítva várt, 4 GB memóriával és 128 GB-os eMMC háttértárral megáldott verzió lesz, amit ráadásul nagyon csábító, 125 000 forintos áron adnak majd." Forrás: [link]
Szóval az a 150k nem annyi. Amúgy sajnos az Asus már olyat is kiadott, hogy 2GB/32GB. És ezt árúlja 90k-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest