Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Szerintem ennyiért nem rossz. Alap router, szobán, lakáson belülre netezéshez még pont elég, többre viszont már nem jó.
-
Indy69
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #17 üzenetére
Biztos nem egy vasbeton panelban tesztelték ,ott talán jobb a vezeték
-
csixy
addikt
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
Ja 32 mega rammal még akár torrentezni is lehetne vele. Mennyi flash van benne?
-
csixy
addikt
A két porttal semmi bajom, mert az swtitch-csel szükség esetén gyógyítható, de mért nincs rajta még egy USB port?
-
Bird
addikt
válasz
sing1ep1ayer #17 üzenetére
hát mer régimódi vagyok!
Szeretem a tyúkbelet a lakásban!
-
Bird
addikt
2 portos router 2013-ban? lol....
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #13 üzenetére
Arra, amire való a "vas", pont elég. Egyébként nem gagyi a SoC, USB portot is kezelne. (szoftver vagy software)
Más: Akkor ez a márka a Netgear tulajdonában van, vagy semmi köze hozzá?
-
Dr.FantastiK
őstag
szoftwer OK, a vas viszont gyengus.
-
Gismo
addikt
Szerintem sokan vannak olyanok is akik a feltörekvő gyártókat támogatják és ezért megveszik az ő termékeiket is. Nekem volt Tenda routerem, soha semmi bajom nem volt vele. Most egy EnGeniussá matricázott Senao van kb másfél éve. Eddigi legjobb routerem (a gigás portok és az n-es wifi miatt).
Én mondjuk jobb szeretem az olyan kis gyártókat aki mögött egy nagyob gyártó sem áll és mégis önerőből képesek jó eszközöket készíteni. -
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Az egyik topikban olvastam régebben - kérdezz utána, ha érdekel!
-
Cobra.
őstag
A hasonló tudású TP-Link 3800Ft-tól kapható, D-Link és Asus meg 6000-től. Ha olcsó kell, akkor én ezt a "kiszőkített" Netgeart venném
-
"Jó pontot érdemel a ki router stabilitása"
-
Bejövős kis gép, korrekt áron. A szoftver külön tetszett!
(#2) sing1ep1ayer
Ja, öt év a Tiplink gari, de tudtommal az első kettő után mehetsz ki vele Kínába... -
rudi
nagyúr
Figyelembe kell venni, hogy a kelet-európai (főleg a magyar) ember nagyon "márkabuzi" ha egyszer befürdik egy X gyártó termékével, soha többet nem veszi meg. Ha befürdik egy olcsósított Netgear cuccal, soha nem fog túlünk komoly routert, NAS-t semmi venni. Ha On-Networksszel fürdik be (lényegtelen milyen valós vagy vélt okból), akkor nem sérül a Netgear név.
És épp ez lehet rövidesen a Tp-link baja. Nekem ugyan szépen működik egy routerük már 2 éve (kop-kop), de az újabb termékekről egyre csúnyábbakat hallani, ahogyan az 5 éves gar mögött álló supportról is. És ugye a magyar ember márkahívő...
-
HXY
addikt
A márkát a menürendszer alapján könnyű volt kitalálni.
De szerintem nem tették jól, hogy nem Netgear néven adták ki a termékeket.
Mert Tp-link termékek is vannak hasonló árban van.
És ha egy noname és egy ismert márka között kell választani, akkor szerintem a legtöbben a Tp-linket fogják válsztani. Meg persze ott van még a magyar support és az 5 év garancia.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ennél olcsóbban is van hasonló minőségű és hasonló sebességet kínáló termék a TP-Link kínálatában 5 év garanciával - de ez csak egy példa a sok közül.
-
Cobra.
őstag
A hardveren eléggé spóroltak, de legalább szoftveresen jobb, mint a hasonló árú kínai vackok. Mondjuk ezt a szintet megértem, hogy nem merték Netgear név alatt kaidni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest