Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Szerintem ennyiért nem rossz. Alap router, szobán, lakáson belülre netezéshez még pont elég, többre viszont már nem jó.
-
Indy69
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #17 üzenetére
Biztos nem egy vasbeton panelban tesztelték ,ott talán jobb a vezeték
-
csixy
addikt
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
Ja 32 mega rammal még akár torrentezni is lehetne vele. Mennyi flash van benne?
-
csixy
addikt
A két porttal semmi bajom, mert az swtitch-csel szükség esetén gyógyítható, de mért nincs rajta még egy USB port?
-
Bird
addikt
válasz
sing1ep1ayer #17 üzenetére
hát mer régimódi vagyok!
Szeretem a tyúkbelet a lakásban!
-
Bird
addikt
2 portos router 2013-ban? lol....
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #13 üzenetére
Arra, amire való a "vas", pont elég. Egyébként nem gagyi a SoC, USB portot is kezelne. (szoftver vagy software)
Más: Akkor ez a márka a Netgear tulajdonában van, vagy semmi köze hozzá?
-
Dr.FantastiK
őstag
szoftwer OK, a vas viszont gyengus.
-
Gismo
addikt
Szerintem sokan vannak olyanok is akik a feltörekvő gyártókat támogatják és ezért megveszik az ő termékeiket is. Nekem volt Tenda routerem, soha semmi bajom nem volt vele. Most egy EnGeniussá matricázott Senao van kb másfél éve. Eddigi legjobb routerem (a gigás portok és az n-es wifi miatt).
Én mondjuk jobb szeretem az olyan kis gyártókat aki mögött egy nagyob gyártó sem áll és mégis önerőből képesek jó eszközöket készíteni. -
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Az egyik topikban olvastam régebben - kérdezz utána, ha érdekel!
-
Cobra.
őstag
A hasonló tudású TP-Link 3800Ft-tól kapható, D-Link és Asus meg 6000-től. Ha olcsó kell, akkor én ezt a "kiszőkített" Netgeart venném
-
"Jó pontot érdemel a ki router stabilitása"
-
Bejövős kis gép, korrekt áron. A szoftver külön tetszett!
(#2) sing1ep1ayer
Ja, öt év a Tiplink gari, de tudtommal az első kettő után mehetsz ki vele Kínába... -
rudi
nagyúr
Figyelembe kell venni, hogy a kelet-európai (főleg a magyar) ember nagyon "márkabuzi" ha egyszer befürdik egy X gyártó termékével, soha többet nem veszi meg. Ha befürdik egy olcsósított Netgear cuccal, soha nem fog túlünk komoly routert, NAS-t semmi venni. Ha On-Networksszel fürdik be (lényegtelen milyen valós vagy vélt okból), akkor nem sérül a Netgear név.
És épp ez lehet rövidesen a Tp-link baja. Nekem ugyan szépen működik egy routerük már 2 éve (kop-kop), de az újabb termékekről egyre csúnyábbakat hallani, ahogyan az 5 éves gar mögött álló supportról is. És ugye a magyar ember márkahívő...
-
HXY
addikt
A márkát a menürendszer alapján könnyű volt kitalálni.
De szerintem nem tették jól, hogy nem Netgear néven adták ki a termékeket.
Mert Tp-link termékek is vannak hasonló árban van.
És ha egy noname és egy ismert márka között kell választani, akkor szerintem a legtöbben a Tp-linket fogják válsztani. Meg persze ott van még a magyar support és az 5 év garancia.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ennél olcsóbban is van hasonló minőségű és hasonló sebességet kínáló termék a TP-Link kínálatában 5 év garanciával - de ez csak egy példa a sok közül.
-
Cobra.
őstag
A hardveren eléggé spóroltak, de legalább szoftveresen jobb, mint a hasonló árú kínai vackok. Mondjuk ezt a szintet megértem, hogy nem merték Netgear név alatt kaidni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hobby elektronika
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel