Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mi történhet ha kevés a táp?
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Szerintem ennyiért nem rossz. Alap router, szobán, lakáson belülre netezéshez még pont elég, többre viszont már nem jó.
-
Indy69
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #17 üzenetére
Biztos nem egy vasbeton panelban tesztelték ,ott talán jobb a vezeték
-
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
Ja 32 mega rammal még akár torrentezni is lehetne vele. Mennyi flash van benne?
-
A két porttal semmi bajom, mert az swtitch-csel szükség esetén gyógyítható, de mért nincs rajta még egy USB port?
-
Bird
addikt
válasz
sing1ep1ayer #17 üzenetére
hát mer régimódi vagyok!
Szeretem a tyúkbelet a lakásban!
-
Bird
addikt
2 portos router 2013-ban? lol....
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #13 üzenetére
Arra, amire való a "vas", pont elég. Egyébként nem gagyi a SoC, USB portot is kezelne. (szoftver vagy software)
Más: Akkor ez a márka a Netgear tulajdonában van, vagy semmi köze hozzá?
-
Dr.FantastiK
őstag
szoftwer OK, a vas viszont gyengus.
-
Gismo
addikt
Szerintem sokan vannak olyanok is akik a feltörekvő gyártókat támogatják és ezért megveszik az ő termékeiket is. Nekem volt Tenda routerem, soha semmi bajom nem volt vele. Most egy EnGeniussá matricázott Senao van kb másfél éve. Eddigi legjobb routerem (a gigás portok és az n-es wifi miatt).
Én mondjuk jobb szeretem az olyan kis gyártókat aki mögött egy nagyob gyártó sem áll és mégis önerőből képesek jó eszközöket készíteni. -
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Az egyik topikban olvastam régebben - kérdezz utána, ha érdekel!
-
Cobra.
őstag
A hasonló tudású TP-Link 3800Ft-tól kapható, D-Link és Asus meg 6000-től. Ha olcsó kell, akkor én ezt a "kiszőkített" Netgeart venném
-
"Jó pontot érdemel a ki router stabilitása"
-
Bejövős kis gép, korrekt áron. A szoftver külön tetszett!
(#2) sing1ep1ayer
Ja, öt év a Tiplink gari, de tudtommal az első kettő után mehetsz ki vele Kínába... -
rudi
nagyúr
Figyelembe kell venni, hogy a kelet-európai (főleg a magyar) ember nagyon "márkabuzi" ha egyszer befürdik egy X gyártó termékével, soha többet nem veszi meg. Ha befürdik egy olcsósított Netgear cuccal, soha nem fog túlünk komoly routert, NAS-t semmi venni. Ha On-Networksszel fürdik be (lényegtelen milyen valós vagy vélt okból), akkor nem sérül a Netgear név.
És épp ez lehet rövidesen a Tp-link baja. Nekem ugyan szépen működik egy routerük már 2 éve (kop-kop), de az újabb termékekről egyre csúnyábbakat hallani, ahogyan az 5 éves gar mögött álló supportról is. És ugye a magyar ember márkahívő...
-
HXY
addikt
A márkát a menürendszer alapján könnyű volt kitalálni.
De szerintem nem tették jól, hogy nem Netgear néven adták ki a termékeket.
Mert Tp-link termékek is vannak hasonló árban van.
És ha egy noname és egy ismert márka között kell választani, akkor szerintem a legtöbben a Tp-linket fogják válsztani. Meg persze ott van még a magyar support és az 5 év garancia.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ennél olcsóbban is van hasonló minőségű és hasonló sebességet kínáló termék a TP-Link kínálatában 5 év garanciával - de ez csak egy példa a sok közül.
-
Cobra.
őstag
A hardveren eléggé spóroltak, de legalább szoftveresen jobb, mint a hasonló árú kínai vackok. Mondjuk ezt a szintet megértem, hogy nem merték Netgear név alatt kaidni
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Aero 13 - ÚJ - 13,3" ultrabook- Ryzen 5 - 0,99kg!
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W. 1TB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 24GB. LPDDR5X. RAM.,STB. CSERE IS.
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest