Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olci
csendes tag
Köszönöm a minta fotókat és az infókat. Ha városban szeretnék este kézből fotózni akkor gondolom az f1.7-es objektív lenne a jobb választás. A kis szenzor ellenére kézből esti városi fotókat lehet készíteni az XZ-1-essel?
-
Olci
csendes tag
válasz
SpongyaBob #148 üzenetére
Olvastam arról, hogy a GF2 szenzora nem a legújabb és ezt említik a dpreview.com-on is, nem tudom miben jelent mindez hátrányt. A másik, amit szerettem volna megkérdezni, hogy vajon a 2.5ös 14mm-es fix objektívvel kit-ben vásárolva a fényképezőgépet is nagy mértékben a GF2 javára dől el a verseny?
Bocsi, hogy kétszer ment el az előző hozzászólás, nem tudom miért.
-
Olci
csendes tag
Sziasztok! Olvastam a hozzászólásokat és szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy szerintük mennyivel nyújt többet egy Panasonic GF2 + egy palacsinta objektív képminőség tekintetében rossz fényviszonyok között. Van egy 1.7-es panasonic objektív, amit a GF2-re rárakva kb. méretben ugyanott van mint az Olympus XZ-1. Persze mindez igen borsos áron.
-
Olci
csendes tag
Sziasztok! Olvastam a hozzászólásokat és szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy szerintük mennyivel nyújt többet egy Panasonic GF2 + egy palacsinta objektív képminőség tekintetében rossz fényviszonyok között. Van egy 1.7-es panasonic objektív, amit a GF2-re rárakva kb. méretben ugyanott van mint az Olympus XZ-1. Persze mindez igen borsos áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az XZ-1-gyel újra van csúcskompaktja az Olympus-nak, nem is akármilyen!
- Parfüm topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest