Új hozzászólás Aktív témák
-
Olci
csendes tag
Köszönöm a minta fotókat és az infókat. Ha városban szeretnék este kézből fotózni akkor gondolom az f1.7-es objektív lenne a jobb választás. A kis szenzor ellenére kézből esti városi fotókat lehet készíteni az XZ-1-essel?
-
Olci
csendes tag
válasz SpongyaBob #148 üzenetére
Olvastam arról, hogy a GF2 szenzora nem a legújabb és ezt említik a dpreview.com-on is, nem tudom miben jelent mindez hátrányt. A másik, amit szerettem volna megkérdezni, hogy vajon a 2.5ös 14mm-es fix objektívvel kit-ben vásárolva a fényképezőgépet is nagy mértékben a GF2 javára dől el a verseny?
Bocsi, hogy kétszer ment el az előző hozzászólás, nem tudom miért.
-
Olci
csendes tag
Sziasztok! Olvastam a hozzászólásokat és szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy szerintük mennyivel nyújt többet egy Panasonic GF2 + egy palacsinta objektív képminőség tekintetében rossz fényviszonyok között. Van egy 1.7-es panasonic objektív, amit a GF2-re rárakva kb. méretben ugyanott van mint az Olympus XZ-1. Persze mindez igen borsos áron.
-
Olci
csendes tag
Sziasztok! Olvastam a hozzászólásokat és szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy szerintük mennyivel nyújt többet egy Panasonic GF2 + egy palacsinta objektív képminőség tekintetében rossz fényviszonyok között. Van egy 1.7-es panasonic objektív, amit a GF2-re rárakva kb. méretben ugyanott van mint az Olympus XZ-1. Persze mindez igen borsos áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest