Új hozzászólás Aktív témák
-
bargeszt
tag
Van valakinek tapasztalata tartós használat után? Mennyire bírja a gép a strapát? Két gép között vacilálok: Canon PS A1100 és ez az Oly, de nem tudok dönteni.
-
daninet
veterán
Ezt a vázlat funkciót megnézném, hogy működik nem láttam még eddig, egyetemen jóljönne
-
viszta99
tag
Nekem nagyon tetszik!
Jó írás! -
hibavissza
veterán
válasz
makraipeter1 #8 üzenetére
Rossz szokás a saját idegállapotunkat kivetíteni arra a userre, akinek írunk. Dekát nem vagyok felháborodva. Én csak röhögtem ezen a tesztnek csúfolt valamin! Csak hogy képben légy: azzal, hogy én veszem a fáradtságot és kritikát fogalmazok meg egy írásról azzal én kvázi megajándékozom a szerzőt (marketing alapismeretek -1 rész), amennyiben ezt nem így látja az illető, akkor kudarcra van ítélve.
-
hibavissza
veterán
Ne szívd fel magad, de ez nem teszt, ez max. egy termékbemutató. Gondolom olvastál már elég PH!-s tesztet........
Szóval legközelebb úgy indulj neki, hogy fogsz ilyen kompaktból kb. 4-6-12 darabot adott árszinten...no az már közszolgálat lenne
. Ez szerintem csak termékbemutatóval egybekötött reklám. Már az is előrelépés lenne, ha beszerkesztenétek a korábban készült tesztképeket más gyártók masináitól. (dpreview)
Bár tisztában vagyok vele, hogy az oldal nem régi....de a PH! hátán gyorsan befuthatna, ha nem ezzel etetnétek a publikumot. Mindamellett elismerem ennek a nehézségét, de gondolom nem gombokért írogattok ide (ha igen, akkor meg ne tegyétek a teszt rovatba ezeket az írásokat). SZVSZ
ui.: nem kioktatásnak szántam, ez egy OLVASÓ véleménye -
Matthu
aktív tag
Látom nálad is a "minél több a megapixel annál jobb a képminőség" elv érvényesül.
Szvsz 6-8 millió pixelnél egy ilyen bolhafingnyi érzékelőre nem érdemes többet erőltetni. A zaj elviszi a plusz részleteket. Arról nem is beszélve, hogy a használható érzékenységi tartomány max iso 200ig terjed. Mókusvakítás ez a sok megapixel.. A gép amúgy nem rossz,de nem is kiemelkedő. Átlagos tucattermék. -
makraipeter1
tag
válasz
hibavissza #6 üzenetére
Én nekem teljesen jó volt a teszt, nemtudom miért vagy felháborodva??
Nincs viszonyítási alap?
Megnyitsz egy másik tesztet -
MLaca
őstag
válasz
hibavissza #6 üzenetére
kérelek taníts, kezdő vagyok és rámfér pár jó tipp, de komolyan! jöhet privibe is!
-
hibavissza
veterán
A gépről:----
A tesztről: nem jó, de legalább xar.
A tesztelést három alapszava: összehasonlítani, összehasonlítani és összehasonlítani.
Ez így csak arra jó, hogy pár lüke (pl. én) idekattintson és gyorsan továbbálljon. -
leeate
senior tag
Az a 12 megapixel kicsit kevéskének tűnik.
-
atike
nagyúr
Az a 24mm.... Na az tetszik...
-
TheDragon007
senior tag
Szemből tök vállalható. De:
Azok az átlátszó hátlapi gombok meg a csatlakozós része...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Érdekes, 3D hatású borítással ellátott alapkategóriás készülékhez volt szerencsénk az Olympus jóvoltából.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DOOM - The Dark Ages
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest