Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegyimorc

senior tag

válasz zgospel #28 üzenetére

"nem is egyszer próbáltam ;) "

És sikerült? ;)

Nem biztos, hogy arról van szó, hogy ki mennyire nyeszlett. Én is cipeltem magammal Nikon D300-at, több objektívvel 100+ km-es MTB túrán, volt velem fent állványostól a Bükk 900-as csúcsain is, de sokkal kellemesebb egy ilyen túra ha kevesebbet kell cipelni. Vagy más szemszögből, ha ugyanannyira akarom kihajtani magamat azon a napon, akkor jóval nagyobb távokat tudok megtenni kisebb cuccal.

Minőségben már nem sokkal maradnak el ezek a gépek a nagyobbaktól. Amit egy D300+12-24 obival megcsináltam, azt egy Pana G3+Oly mZD 9-18 párossal ugyanúgy megcsinálom, vagy legalább is nincs ember aki meg tudná különböztetni monitorméterben vagy nagy méretű nyomaton. (de 1:1 pixelkukkulva sem biztos)

( Ez már ugyan off, de sok nagyszájú embert hallottam már nyeszlettekről beszélni, aztán gyakran kiderült, hogy ők ugyan mindent cipelnek csak ez úgy értendő, hogy az autó csomagtartójától max a kocsmapultig. Valahogy sosem a Csóványoson találkozom ilyen fikázó kijelentésekkel. Vajon miért? )

Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

• pilóta

nagyúr

válasz zgospel #28 üzenetére

Nem vagyok egy nyeszlett, cipeltem párszor 50 kilós cuccot a hegyre (sárkányrepülő, heveder, műszerek, víz stb.), de amikor 5-6-7 vagy 2-3 kiló lóg a nyakamban órákig , akkor én habozás nélkül a 2-3-at választom. Dehát ízlések és pofonok, mint tudjuk. (megjegyzem eléggé elenyésző kisebbségben vagy ezzel a véleménnyel szvsz... :B )

Aki él és nem boldog, az téved!

Új hozzászólás Aktív témák