Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Egyetértünk ismét!
-500GB HDD az alap, de nem is éri meg megvenni mert picit drágább nála az 1TB-os.
-SSD 240GB alatt szintúgy felejtős, egyszerűen ki kell nézni a legolcsóbb 240-256GB köztit, és azt venni.
-CPU, természetesen G4560.
-RAM, 8GB az alap, annyi viszont KELL is.
-VGA, mérlegelni a meglévő monitor felbontása, és a céljátékok függvényében a szükséges hardvert, lehetőleg 4GB-os kiszerelésűt, NEM DDR3-as memóriákkal.
-Táp, mivel ez a konfig 250 wattot eszik konnektorból, csutkára terhelve, ezért egy közepes 350-es bőven elég hozzá.
-Ház, legyen egy 12centis venti hátul, ami szellőzteti, több nem is kell. És ne a legalja, amibe beleszakadnak a csavarok, zörög, morog, rezonál. Egy egészséges 7-10k-s szintig célszerű elmenni USB3-as előlapi kivezetéssel. -
Chp
őstag
Az i3 helyett G4560, tápnak Chieftec Force megfelelő helyről, háznak DeepCool Smarter és végül a memória amiből a minőségi gyártók Value szériája is megteszi nem kevesebb, mint 10 év garival. Máris nyertünk jó pár könnyítő ezret a dolgon - reagálva az előző néhány hozzászólásra. Nyilván van akinek ez vagy az nem megfelelő, például ragaszkodik a hűtőbordát viselő modulokhoz, vagy inkább az FSP-t preferálja tápból, stb, de a lényeg, hogyha csak a végösszeg a lényeg, ezek megléphetők és sokat spórolhatunk vele.
-
jokeph
nagyúr
Ezek csak mankók, nem kötelezvények. 😊 500-asnál kisebb új winyó már nem nagyon van. Viszont a terás alig pár ezerrel drágább. Egyébként van 120 GB-os SSD is, csak azt nem irtam mert 17-18e az alja.
A pár ezer ft-os házakat nem szivesen javallom, nagyon gyenge megoldások többnyire, kedvelem mikor zörög az oldallemez mert épp felpörög a hdd vagy az odd.
-
fanti
addikt
Én szerintem a Ryzen már be is futott.
És lesznek itt szép számmal i7-esek eladók nemsokára, mert aki meg tud fizetni egy i7-6700K-t, vagy 7700K-t, az váltani fog, legalább is a többség, már csak presztízsből is, mert ugye vonzó lesz a 16 szál.....
Most még persze verik a tamtamot, hogy az egyszálas teljesítménye az 5GHz-re húzott i7-nek így meg úgy....
De őszre már sok Intelfan Ryzenen fog tekergőzni -
Viktor77
titán
Ja, félelmetesen hangzik, hogy csak Pentium, nem i akárhány. Én is befürödtem, i5-2400-at vettem, amit rá kb. 2 héttel cseréltem le (ráfizetéssel persze) erre a kis Pentiumra.
Nem bántam meg, teljesítményben ugyanaz (meg csak WoW-ozok, aminek 1-2 erős szál kell mindössze), és van egy vadiúj, fejleszthető rendszerem (remélem befut a Ryzen, és tömegével cserélik majd le az i7-eket).
Bár azt nem értem (persze, hogy de), hogy a 200MHz-cel gyorsabb G4620 miért kerül 2x annyiba.
-
fanti
addikt
A Doom 2016 sem lesz neki akadály! Én már megnéztem
Bár engem maga a Doom 2016 agyatlansága nem köt le, de szépen játszható.Filmkódolásról meg annyit, hogy Nikon D3300-al felvett FHD 25fps Családi videókat kódolok MP4-be olykor, de hogy én ezért tartsak i5-öt, hogy havi szinten kb. 15 percet spóroljak (kb. egy-másfél órányi film MOV-ból való átkódolása alatt).....na tudod mikor.
Persze meg lehetne pusztán ezzel is ideologizálni egy i7-est.....csak az már nem én lennék.
De jókat röhögök azon, hogy milyen sok Celeron, meg sima kétmagos Pentium kel el a boltokban a G4560-as ársávjában, vagy épp fölötte, na meg hogy mennyire büszkén mondják az ismerősök, hogy "neked csak Pentiumod van, az enyém egy jóval komolyabb i3-as"
-
jokeph
nagyúr
Ez igen!
Az "átlag juzerek" még ennyi cuccot se futtatnak egy időben.
Ha módomban áll, ki fogom próbálni a DOOM 2016-al is.
Mondjuk filmet ezer éve nem kódoltam (utoljára vagy 10 éve, DVD-ből DIVx be, x264 div kodekkel
)
De ha mégis ilyesmire vetemednék, ott az FX8320e-s konfig, multicore-ban odaver.
-
fanti
addikt
Ugyanígy vagyok én is!
i5-7600 után a G4560 csak a filmkódolásokban van kissé lemaradva, de mivel távolról sem ez a fő profilom a gépen, ezért bőven vállalható.
Böngészés (sokablakos), filmnézés, Bluray írás, játék.
Nos, itt nem veszem észre a különbséget, de még a BF1-nél sem, pedig egy XFX RX480 GTR BE 8GB dohog a gépben (meg 2x16GB RAM). Persze ha jobban figyelnék, bizonyára láthatnék olykor mikrolaggot, vagy 30FPS alá egy pillanatra beeső értéket, de ezek (ha olykor elő is fordulnak) nem érdekelnek, és pláne nem veszek miattuk i7 és GTX1080 párost.Lényeg, amire én használom, arra tökéletes.
Gyakorlati példa, hogy mit bír egyszerre:
-Bluray írás megy 4x sebességgel
-120 megás neten fájlcserélés
-S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat (fölmoddolva hatalmas textúrapakkokkal) FHD, kimaxolvaNekem ennél egy időben NEM KELL TÖBB, és ez így működik szépen.
-
jokeph
nagyúr
Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nagyon hasít az SC2 vele, direkt a játék miatt váltottam.
Húzni nem nagyon lehet (nem egészen 3 %-ot, többet nem enged), de nem is kell, alapból jól teljesít.
Az összes FPS drop megszűnt, a COOP módból is eltűntek a "diavetítések" meg a "képregények".
Barátom gépében Haswell i5-ös van (Core i5 4470), 300 MHZ-el kisebb alapórajellel, semmivel nem meg jobban az SC2 nála mint nálam.
- A VGA mindkét gépben R9 380 4 GB Radeon.
Jó kis fogat lett a G4560+Z270m-ITX+2*8 GB DDR4 3000 MHZ.
Kiegészítés:
Ha az i3 7350k max 30e lenne/lett volna, akkor azt választom bele.
A többi pentium már jóval drágább mint amennyivel jobb (nálam az intel integrált VGA-nak nincs jelentősége, mivelhogy nem használom), az i3-ak meg egyáltalán nem érik meg az árukat teljesítmény/ár mutató alapján).
-
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat és linkeket is.Így már eligazodom nagyjából.Bocs az offért.
-
joysefke
veterán
válasz
beyruth82 #79 üzenetére
Ne vegyél régi AMD-s gépet. Az újak jók (több mint jók) de nem a keresett árkategóriában vannak, 50E körül indul jelenleg a legolcsóbb AMD RyZEN, és bár ezzel nagyon jó az ár/érték aránya, de kell hozzá alaplap (20E) és kell hozzá DDR4 memória etc...
Ha használt gépet veszel, akkor érdemes egy minél újabb i5-tel venni, illetve nem árt, ha néhány alkatrészre azért van még gari.
Egy két konfigot a HW apróról idemásoltam, nem ismerem az eladókat, nem tudom, nem akarnak-e átvágni etc:
http://hardverapro.hu/apro/konfig_i5-4590_8gb_120ssd_500hdd_antec
http://hardverapro.hu/apro/i5_3570k_gtx_650ti_16gb_ram_komplett_gep_elado
Ha használtan vásárolsz magánszemélytől, akkor remélhetőleg kipróbálod a helyszínen és el tudod dönteni, ha valami nincsen rendben
-
carl18
addikt
Hát ez még most se olcsó. Még tovább kéne csökkenteni hogy megérje!
Még egy 20 dollárral tovább kéne csökkentei!
-
válasz
beyruth82 #79 üzenetére
Ezt [link]cikket böngészd át,1.5 éves, régebbi Intel processzorok, kb 2015 év végéig benne vannak, jó támpontot szolgáltathatnak.Ez régebbi, de van benne AMD is,[link]
Tápból HKC, Deepcool, Codegen, Mercury, és társait kerüld el, ne vegyél ha lehet velük összerakott configot.
ha leszűkítetted megfelelően a kört és 2-3 típus között gondolkozol, akkor onnantól Google és youtube segítségedre lehet játéktesztekben,hőfokokban, tuningban esetleg, ha arra kell, szerintem találsz minden prociról teszteket.
Segítséget még itt kérhetsz[link] hozzáértőktől és ez igazából a topikja. -
joysefke
veterán
válasz
beyruth82 #80 üzenetére
Azt nem tudom, a tápok is elöregszenek, de ettől függetlenül azért az FSP egy márkás gyártónak számít (sőt az egyik legnagyobb). Ha nem raksz bele egy nagyobb videókártyát, akkor azzal a 3550-es procival sosem lesz a 400W-s névleges teljesítménye közelében, az pedig mégiscsak jót jelent...
-
joysefke
veterán
válasz
beyruth82 #75 üzenetére
Megnéztem [link]
elméletileg FSP táp van benne gyárilag, bár erre érdemes rákérdezni. A 3550 jóval erősebb mint a g4400, sőt a feljebb reklámozott i5 4440-nél is erősebb (ennek ellenére egy i5 4440 ugyanolyan kondíciók mellett jobb vétel lehet a fiatalabb alaplap miatt ami persze ugyanúgy használt lesz).
Akármilyet veszel, azt SSD-vel vedd, vagy vegyél hozzá később SSD-t.
-
Raymond
titán
válasz
beyruth82 #69 üzenetére
Oprenszer nelkul amit kulon kell venni? Milyen elado mar ez?
Az ilyenek alltalaban azzal jonnek, azt hittem az arban mar benne van az is. Egyebkent a Lenovo-k nagyon vissza vannk nyirbalva a nagy harmasbol (Dell/HP/Lenovo), tehat az hogy non-standard meret a tap az biztos es csati is csak annyi es olyan van rajta ami a gepben benne van, tehat nem log ott plusz molex, max egy vagy ketto SATA mert ezeknel van harom 3.5" hely alul alltalaban es csak egy HDD van ott. Az ar amit mondtal epp hatareset volt a fentieket figyelembe veve, oprendszer nelkul kicsit mas a fekvese, nem olyan jo uzlet. Persze meg mindig annyi az egesz gep mint egy CPU+RAM kombo az ujabbakbol, de azert az is ott van amit irtam az elobb es a par ev futas is mogotte van. Mas modellek nincsenek? A lenyeg hogy valami 3xxx i5 legyen modernebb platformon (abbol latod konnyen hogy vannak USB3.0 portok) es lehet mas marka is. Peldaul a desktop kivitelek (ez itt a kepen mini/midi tower) alltalaba olcsobbak mert nem annyira kaposak a csak low-profile kartyakkal valo bovithetoseg miatt, de nalad ez lenyegtelen.
-
lemusz
addikt
válasz
beyruth82 #69 üzenetére
Ki se merték írni a tápot.
De az a videokártya is megér egy misét.... ha jól látom 512mb ddr3-as... kb amikor megjelent is kuka volt már. Ezzel a konfiggal néha napján se tudnál játszani az egészen biztos, de még lehet hogy egy 1080p-s youtube videó is erőlködés lenne neki.
-
lapartman
tag
válasz
beyruth82 #65 üzenetére
I5-4440 35k
2x4gb ddr3 1600mhz ram 12k
valami h81m alaplap 9k
450W chieftec force táp 9k (újan)
120gb SSD 15k (újan) vagy használtan 250gb HDD 1,5k
használt ház 5k
videokártyát meg attól függ, hogy hdd-t vagy ssd-t veszel, mert ha HDD-vel akkor egy 30k körüli is kijöhet.SSD-vel gyorsabban töltenek be a programok, gyorsabban indul be a gép, nem fog lassúzni.
-
lemusz
addikt
válasz
beyruth82 #62 üzenetére
Szerintem elég lenne igen, csak nem tudok sokat erről a szerkezetről. Általában ezek az előre összerakott gépek valamiben hiányt szenvednek. Sokszor éppen a tápegység minőségét illetően, ami így egy használt több éves gép esetén fokozott kockázatot is jelenthet.
Szerintem kérdezz rá a milyen asztali gépet vegyek topikban, hogy milyen konfigot tudnának neked összerakni ennyiből. Feltételezem pont az itt is sokat emlegetett G4560-as procival szerelt gépet ajánlanának. Lehet nem lesz olyan bivaly mint egy régebbi i5-ös, de legalább nem fos táppal lesz, új és később bővíthető.
-
lapartman
tag
válasz
beyruth82 #62 üzenetére
Itt, használt cuccokból 90-100 körül simán össze lehet rakni egy Haswell(s1150) konfigot kisebb videókártyával. Haveromnak 2 hete raktam egyet össze, mindent használtan vettem gépházat leszámítva, mondjuk neki játékra kellett, ezért ment bele egy GTX 970, a végösszeg 140 körül volt. Csak megbízható eladóktól kell venni, és nem lesz gond.
-
Mert most akarok venni egy lenovo m82 think centre asztali gépet használtan 8 giga rammal,i5 3550-el 70 ezerért és kiváncsi voltam jó vétel-e illetve nagyon nagy hátránya,hogy 2012-es?Játszani nem játszom.Netezek,újságot szerkesztek,videókat neten nézek,szerkesztek,híreket olvasok és cikkeket írok.Ilyesmire kell gép és szeretném még 100 ezer alatt a lehető legerősebbet venni.Játszani ha a gép erőssége engedi akkor játszanék is időnként de nem az lenne az elsődleges.Vagy van újabb,erősebb processzorral felszerelt gép 100 ezer alatt?Egyébként köszi a válaszokat mindenkinek
-
törölt tag
Hogy mennyi?
Ezért a pénzért már i5-6500-at is kap az ember...
Amúgy nem igazán értem az i3 létjogosultságát. Budget gépbe túl drága, a Pentiumok jóval olcsóbban majdnem olyan erősek, komolyabb/időtállóbb konfigba meg megéri az i5 felára.
-
Baryka007
addikt
Olyan jó látni, hogy az Intel kapálózik... Amióta van Ryzen
és mióta az x399 es alaplapokkal kiövő új ryzen procikat is nem sokára debütálja az AMD ami még sokkal gyorsabb lesz... Hát, nem kicsit f**ta össze magát most az Intel, már régóta
-
lemusz
addikt
válasz
beyruth82 #55 üzenetére
Nem tudom miért pont arra a 2012-es ivy-ra kérdezel rá amelyikre, de ha már nekem pont olyan van, akkor szükségét érzem hogy válaszoljak. Szerintem egyes alkalmazásokban, régebbi játékokban, amik csak 1-2 magot használnak a sokkal újabb i3-as a nyerő, de minden másban, főleg multis játékokban a régi i5. Itt egy link, szerintem helytálló lehet az a 40%+ 1 szálas teljesítmény az i3 javára és a 8-10%+ teljesítmény többmagos alkalmazások esetén a régi i5 javára.
-
-
Melyik az erősebb?A cikkben szereplő processzor vagy az intel core i5 3550?
-
Prof
addikt
Nem rossz kezdet de akkor lesz itt verseny ha visszamegyunk core2 szintre, avagy megszunik a szorzozar
Ahhoz vszinu egy ujabb zen kell ami tuningolhato.
Igaz engem nem erint egy mobil i7 nekem mindenre eleg.
-
Tomassy00
senior tag
166 EURÓ ez a nyikhaj i3 7350K
Elment a maradék eszük is ezeknek
-
ceia
őstag
Ez valóban túl lett árazva. Ahol négy magra van szükség, oda nem jó, bármekkora órajelen sem.
-
SunMount3r
nagyúr
Majd akkor is jöhet egy cikk, amikor a hazai boltok is csökkentik...
-
ribizly
veterán
Függetlenül attól, hogy ez az egész G4560 vs i3 egy jópofa dolog, nekem ez az árváltoztatás csak azt jelzi, hogy most az Intel (végre) kénytelen minden szegmensben valamit lépni, mert a konkurencia felébredt. Aminek tegyük hozzá már itt volt az ideje!
Persze közben azért az is látszik, hogy az Intel sem ült a babérjain eddig, csak várt, hogy mikor kényszerül lépésre. Most. -
fanti
addikt
Igen, egy G4560-as Pentium meg 18k......na az a reális ár.
Úgy kellene árazni, hogy G4560 18k, i3-asok 25k, i5-ösök 35k, i7-esek 50kAmúgy meg mitől ne lenne létjogosultsága a 2C/4T felállásnak? Sok cég a mai napig tökéletesen elvan a 2C/2T processzorokkal, netezni, könyvelni, offiszozni bőven elég, tudomásom szerint pl. egy gazdasági rendszer sem igényel egy magnál többet, akkor meg? Vállalati szféra, vékony kliens alapú megoldások, úgyhogy két fizikai mag az bőséggel elegendő.
Nekem is elég itthonra a G4560, pedig játszok is ha van időm. És i5-ről léptem vissza.
-
Lacok
őstag
Ennek a processzornak 25-30 ezer között lenne a reális ára mert többet nem ér.
-
Daelion
őstag
Iilyesmire tudok énis gondolni,vannak régebbi de akár meg újabb játékok is amik 1-2 magra alapoznak.
Énis évekig játszottam 'még mostis néha' egy MMO-t ami kb csak 1 magos teljesítményre megy és azon felűl még gány az optimalizálása is.Annak pl jól esne egy ilyen úgy 4.8-5 körülre húzva.
Blizzard 'régebbi' játékai is ilyenek kb.Persze ettől még énse vennék ilyet ennyiért de azért kiváncsi lennék rá az említett játékokba.
@Sanchezsa
Esetleg nem kéne 50 tabot meg videót egyszerre megnyitni vagy a fene tudja mi számít 'minőséginek' egyeseknek
2+ éve nyúzok egy 4160 as i 3 at és semmi ilyen gondom nem volt vele se netezés se játszásra.
Na persze nem mindenki játszik csak Battlefield 1 et multiba meg akar 100+ fpst,stb.
Per pill GTA 5 single megy vele,igényeimnek bőven megfelelően. -
mákos bejgli
csendes tag
Úgy tűnik ebből már sose lesz jó ajánlat. El lehet lenni még egy i3-al, én is elvagyok, de egy húzható verziónak az értemét se látom most se. Eleve azt nem értem, hogy van nekünk a sokat emlegetett Pentium G4560. Remek áron, 20k jó magyar forint úgy általában a legtöbb helyen, i3-as teljesítmény. Minden e fölött lévő Pentium inkább közelebb van az i3-ak árához, mint a kisebb testvérhez és akkor az i3-ak áráról még nem beszéltünk. Kérdem én, még ha csak költői kérdés is. Mi értelme volt kiadni ezek után még több Pentiumot meg i3-at? Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak órajel fétise van és attól áll a sátor, de az árkülönbségek irreálisak a minimális extra teljesítményhez képest. Ja, hogy egy fokkal jobb IGP van a procikban? Az aztán már nem oszt nem szoroz. Tolták volna tovább az i3 szekeret, kaptak volna négy magot és boldogság.
Ez az én véleményem. A puffogást meg nem is folytatom, mindig lesznek hülyék akiknek el lehet adni bármit. -
lapartman
tag
válasz
antikomcsi #34 üzenetére
Még úgy sem, hiszen akkor még mindig kell legalább egy frissített Z170-es lap amiben lehet húzni, plusz a hűtő.
-
Viktor77
titán
válasz
Sanchez638 #33 üzenetére
És? Attól még nem lesz igazad.
-
antikomcsi
veterán
Osztom sokak véleményét, miszerint még ilyen mértékű árcsökkenés után sem lesz versenyképes. Sem házon belül, sem a konkurenciával szemben nem választanám most ezt a cpu-t. Volt idő, amikor jó választás volt egy i3, de ez most nem az. A hazai árakat nézve, ha 10.000.- Forintot csökkenne az ára, akkor sem érteném, aki ezt választaná.
Jelenleg inkább felezni kéne az árát, akkor lehet, hogy valaki már gondolkodóba esne.
-
Viktor77
titán
válasz
Sanchez638 #31 üzenetére
Biztos de.
-
bencze
senior tag
A telefonomnak több magja van, értem, hogy erős magok de lassan browsolásra is kevés ez.
-
Ez még így sem lesz egy jó ajánlat.
-
myckie2
őstag
Ott van az i5-7400 ami alapból egy árban van az R5-1400-al és teljesítményben sincs a kettő között semmi különbség. Ha van is az is az Intel javára. Alaplap tekintetében az Intel-hez még mindig nagyobb a választék alacsonyabb áron. Ezt az i3-t eleve rossz árkategóriába sorolták és semmi értelme a létezésének.
-
Hát ez így se éri meg a Ryzennel szemben.
Jó lenne felébrednének Intelék, hogy a névből már nehéz lesz megélni hosszútávon. -
lemusz
addikt
Kövezzetek meg, de amúgy only WoT-ra valami nagy WoT fannak eltudom ezt képzelni. Ha nem csal az emlékezetem az csak 2 magot használ és szereti a minél combosabb egy szálas teljesítményt, amiben ez valljuk meg tényleg elég jó.
-
edari
őstag
Ha ma jelentette be, akkor itt miért írták már meg tegnap?
-
-Skylake-
addikt
Hidd el sok mindenre eleg, csak ahova eleg oda nem kell a K se meg a 4ghz se. Szoval az i3al nincs baj, csak ezzel a konkret modellel. Meg persze az arazassal a komplett szeriara vonatkoztatva, mivel ahogy felettem is irtak : G4560. A pentiumot kene kivezetni es azon az aron adni az i3-at, alapgepnek otthonra netezni videot nezni, kommunikalni tokeletesen eleg.
-
Raymond
titán
"Belátható, hogy nem volt tartható az eredeti ár, mivel ebbe az ársávba időközben megérkeztek a AMD Ryzen 5-1500X és Ryzen 5-1400 processzorok, melyek kétszer annyi maggal rendelkeznek, és L3-as gyorsítótáruk is négyszeres, illetve dupla méretű."
Ket dolgot itt:
1) A cache (ebben az esetben LLC) meretenek osszehasonlitasa ket kulombozo architekturanal nem eppen szerencses. Peldaul a Q9650 is jobb mind az i3-nal mind az R5 CPU-knal mert abban 12MB cache van?
2) Ennek a procinak az eredeti ara mar a megjeleneskor se volt ertelmes es tarthato mar a hazon beluli lock-os i5 konkurencia miatt -
klrz
tag
Szerintem meg igy is drága "Itthon"...
Amúgy meg lóf@szra való ez a CPU! -ez kinek és hova???
Irodai gépbe, vagy mibe kell ez? -mondom én ezt annak ellenére hogy Intel platformom van!
Jó lenne már elfelejteni ezt a 2C/4T kiadásokat!
De most komolyan.. tegye fel a kezét az akinek "ilyenre" áll fel...! -
lapartman
tag
Nem is értem, minek találta ezt ki az Intel. Ilyen áron gyakorlatilag már szorzózáras i5-öket kapni, ehhez meg olyan alaplap meg hűtő is kell, hogy menjen rendesen. Mondjuk lehet, hogy hozzá nem értőknek el tudják adni ÜBERMEGAULTRAGÉMERHÚZHATÓI3 címen komplett gépben.
-
Sanchez638
addikt
Hülye kérdés, de egy 2magos/4szálas procit tuningolni? Ahova kellene, oda már a 4mag is épphogy elég
.
-
Plexicushio
senior tag
30K-t még megérne.
-
A G4560-hoz képest meg így is drága.
-
poli27
veterán
itthon úgyse csökken, lenyelik majd a forgalmazók
-
lemusz
addikt
Ez még így se lesz túl versenyképes.
-
lapartman
tag
Még mindig sok érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest