Új hozzászólás Aktív témák
-
green dude
tag
Lehet, hogy eddig akkor nekem szerencsém volt. Az előző kártyám egy RX 580 volt. Kb. 1.5 évig volt nálam, sosem volt vele semmi komolyabb gondom (párszor előfordult, hogy kaptam értesítést miszerint a wattman visszaállította magát). Bár tény, hogy nem tweak-eltem, kivéve az alulfeszelést, mert hiába a pulse hűtés meg a jó házhűtés hangos volt mint a fene. Most egy RX 5700 XT van nalam két napja. Egyelőre jónak tűnik. Nem nagy a minta, csak pár játékkal próbáltam - GR Wildlands, Fallout 4, The Long Dark, Jedi FO.
-
-
Végül is nem lett három hete folyamatosan mindenhova berakva a [Hardware Unboxed] videója, ahol egyértelműen látszik, hogy az RX5500XT esetében látványos a PCI-Express 3.0 és 4.0 közötti különbség. Nyilván ez adott esetben csak jelzés értékű, mert nem sokan raknak majd X570-es deszkába RX5500XT-t, de az az érvelés, hogy a PCI-Express 3.0 még 8x szinten is mindenre elég, azt hiszem megdőlt.
BTW azóta jöttek ki más tesztek is, hasonló konklúzióval.
Ettől még lehet persze mondogatni, hogy nincs értelme a PCI-Express 4.0-nak.
A lapos Föld hívők is határozottan hisznek a saját igazukban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kicsit közelebbről is megnéztünk négy, 60 000 forint alatt kapható, X570-es deszkát.
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest