Új hozzászólás Aktív témák
-
green dude
tag
Lehet, hogy eddig akkor nekem szerencsém volt. Az előző kártyám egy RX 580 volt. Kb. 1.5 évig volt nálam, sosem volt vele semmi komolyabb gondom (párszor előfordult, hogy kaptam értesítést miszerint a wattman visszaállította magát). Bár tény, hogy nem tweak-eltem, kivéve az alulfeszelést, mert hiába a pulse hűtés meg a jó házhűtés hangos volt mint a fene. Most egy RX 5700 XT van nalam két napja. Egyelőre jónak tűnik. Nem nagy a minta, csak pár játékkal próbáltam - GR Wildlands, Fallout 4, The Long Dark, Jedi FO.
-
Azt hajtogatják sokan, hogy a PCI-Express 4.0-nak nincs értelme. Én hozom a teszteket, amelyek ezt megcáfolják.
Az, hogy a Pascal vagy a Turing esetén nincs látványos különbség a PCI-Express 3.0 8x és 16x sávok beállítása között, kicsit sem releváns ebben a témában...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Végül is nem lett három hete folyamatosan mindenhova berakva a [Hardware Unboxed] videója, ahol egyértelműen látszik, hogy az RX5500XT esetében látványos a PCI-Express 3.0 és 4.0 közötti különbség. Nyilván ez adott esetben csak jelzés értékű, mert nem sokan raknak majd X570-es deszkába RX5500XT-t, de az az érvelés, hogy a PCI-Express 3.0 még 8x szinten is mindenre elég, azt hiszem megdőlt.
BTW azóta jöttek ki más tesztek is, hasonló konklúzióval.
Ettől még lehet persze mondogatni, hogy nincs értelme a PCI-Express 4.0-nak.
A lapos Föld hívők is határozottan hisznek a saját igazukban...[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Raspberry Pi
- Amazon Fire TV stick/box
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...