Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Erősítők piaca nem tudom szűkül-e
Monitoroknál nyomják a DP-re átállást, erősítőkön meg nincs DP, csak HDMI... így a hangot nem lehet bekötni normálisan optika nélkül. (Nekem is DP-n van a monitor, így HDMI-n hiába kötöm be az erősítőt, nincs hang, csak ha kiterjesztem az asztalt arra is, ami meg kényelmetlen a mindennapi használat során.)
A másik csoport, akik HDMI-n használják a monitort... nekik is szívás, mert ha átfűzik az erősítőn, ahogy kell, akkor az erősítőt lekapcsolva elmegy a kép... nálam napi 16 órákat megy a gép, ebből az erősítő kb 1 órán át van bekapcsolva... szóval 15 órán át menne naponta feleslegesen, csak azért, hogy a képet tovább küldje (bár ez valahogy lehet, hogy beállítható, jelenleg nekem nincs kép így átfűzve, csak ha az erősítőt is bekapcsolom).Illetve HDMI-n... ezt is használom, hogy ne kelljen a DTS Connectet bekapcsolnom, ha játék alatt kell térhangzás. A múltkor megszívtam a Doom esetén a hang elkezd torzítani borzalmasan... megoldás, állítsd át a mintavételezést, és jó lesz.... oké, tényleg megoldotta. Később Shadow of the Tomb Raider... ezzel megint HDMI-n rossz a hang időnként... megoldás: lépj ki desktopra majd vissza a játékba, és akkor egy darabig jó. Sokan panaszkodnak, majd javítják, vagy nem. Lehet, hogy csak nekem nincs szerencsém, de az elmúlt fél évben 3 játékkal játszottam, abból kettővel volt hang probléma HDMI esetén.
Optikán ezek a szívások nincsenek / nem voltak nekem.#38 Cifu: Igen, lehetne, és mondjuk galvanikus leválasztás is megoldott lenne továbbra is (ugye rádugom, kinyírja a HDMI-t az erősítőn esetek például). Mondjuk nekem az is elég, ha marad a mostani szintjén, csak megmarad a lapokon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB
- KINGSTON FURY BEAST - 32 GB (2X16) Kit. DDR5 5200 MHz AMD EXPO
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest