Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
- Kompakt vízhűtés
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Hozzátéve, hogy az edzett üveg kifejezetten szép tud lenni, míg a plexi mindig is bóvli megoldás volt.
Előbbinek ezért abszolút helye van ezen a piacon, mert az alkalmazásával lehet igényes, ízléses számítógépházakat is készíteni.
Mondom ezt úgy, hogy ettől függetlenül én is a Fractal Design "pórias", fekete számítógépházait kedvelem.
-
vottokar
senior tag
Egyszer szeretnék már olvasni bemutatót egy szép, szögletes, rendes lemezből készült (a 0,4-es fólia nem az) nem plexi, üveg, stb. elő- vagy és oldallapos házról (nem karácsonyfáról), ami árban sincs elszállva. Sajnos ez sem az. Bár tudom, hogy az én igényeim már igen csak rétegigénynek számítanak.
-
Duddi
aktív tag
Ebben minek van elöl ventilátor ??
Ha csak a látvány miatt akkor pont elég lett volna egy neoncsövet behajtogatni mondjuk pin up lány formára... pont ugyan annyit ér mint az a 2 120 as venti amit előre lehet rakni.
Negatív nyomású háznak talán meg lehet még építeni. De necces mert ahol levegő bejuthat az fent és hátul a 12cm es venti hely és a PCI slotok résein. 10K huf ide vagy oda én nem venném meg.Egy kis tömítőszilikonnal csodás akváriumot lehetne belőle csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó bemutatta legújabb microATX-es házát, amely első blikkre a korábbi, Prosper nevű megoldás kicsinyített változatának tűnik.
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bestbuy játékok
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest