Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz gejala #83 üzenetére

De mondom, hogy más a 2m-ről nézett tévé és a 60 centiről nézett monitor. Légyszi, ne csak a felét olvasd el annak, amit az ember ír! Azt sem mondtam, hogy ugyanolyan jó filmezésre, mint egy plazma vagy egy normálisabb LCD-tévé. Csak az nem igaz, hogy alapvetően nem jó rá.

"Ne vágjunk már fel ilyen 1000:1 kontrasztokkal, ez csak az IPS paneleknél nagy szó."

Egyrészt eszemben sem volt "felvágni" ezzel, pusztán viszonyítási alapként közöltem. Másrészt, tévében léteznek 2-3000:1 arányú IPS-ek is.

Nem tudom, az újabb/normálisabb plazmákon hogy megy a dolog, én egyszer szórakoztam egy plazmával, amin a kontraszt állítása befolyásolta a fehérszintet is. Ha maxra vettem, min. fényerő mellett is túl világos volt. (A hülyének nézést elnézem a szmájli miatt.)

Ijk: Nem vagyunk egyformák... :) (Mármint mi, emberek.)

madgie: Customban nálam is csak 917:1-re jött ki! És nem is nagyon tudtam sehogy feljebb tornászni, de ez inkább valamilyen elektronikai hiba. De nem kötelező a Customban kalibrálni...

Új hozzászólás Aktív témák