Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ijk

nagyúr

válasz dezz #70 üzenetére

Nézd, én csak azt tudom mondani, hogy SD anyagoknál egyértelmű a plazma előnye, de a 720p-s ripjeim meg lemásznak a képről, nekem megfelel a felbontás. A mérettel az a probléma hogy általában semmi sem elég nagy, én szeretek filmezésben elnyúlni a fotelban, kinyújtóztatni a lábaim, és így már mindjárt 2m-nél járok. Ha pedig azt veszem számba, hogy leülünk egyet fifázni, akkor már két embernek is össze kell bújni ilyen távolságban, hogy viszonylag szemben legyen a képernyővel. Ha pedig az egész család akar kanapéról egy filmet megnézni, akkor pedig megette a fene a 32"-os lcd-t, már a 42" is kevés. Ezért úgy vagyok vele hogy a képernyőméret igenis nagyon fontos, mindaddig amíg kifejezetten nem megy a képminőség rovására.
    A plazmák alapból jók képminőség téren, ráadásul méret/ár szempontjából sokkal kedvezőbbek. És emellett még az olcsóbb lcd-ket képileg is a földbe döngölik. Egy jóminőségű lcd ára igencsak 300k körül indul 42"-os méretben, amiből alig drágábban g20-as 50"-os plazmát kapsz.
    De nem akarok most itt a magasabb árkategóriákba menni, mert kifejezetten a hírnél maradva mondtam, hogy ebben az árban sokkal inkább egy belépő 42"-os plazma. Tudom hogy vannak páran akiknek annyira fontos a tv hogy kicsengetnek érte akár 300 ezret, de lássuk be hogy a nagy többség ha még megtehetné se fizetne ennyit szórakoztató elektronikáért, köztük én sem.

Új hozzászólás Aktív témák