Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ez mind szépen ki van elemezve, viszont túl kellene lépni az elméleti síkról. Mint mondtam itt az a lényeg, hogy 120k-ért kapsz egy belépő plazmát, amit a hasonló árkategóriájú lcd-k meg sem ugatnak képminőségben, ill. jóval kisebbek.
Több hónapig bújtam a fórumokat, azelőtt nálam szóba sem jött a plazma. Végül nyáron 140-ért vettem egy 42"-os panasonic 42x20-at 5 év garival, így ezt használom már közel fél éve. 2m-ről nézem és nem érzem kevésnek a felbontást. Nyilván ha melléraknék egy fHD-s g20-at, akkor el tudnám viselni, de az nekem anyagilag nem fért volna bele. Mellesleg bevizsgáltam már az 50"-os változatot is 3m-ről, de annak is gyönyörű képe van 1024-en.
Igen elméletben először én is tartottam a felbontástól, főleg hogy egy 1600x1200-as pva monitort használok, de a gyakorlatban semmi kifogásolnivalót nem találok. Sokszor nézegetem vissza rajta az utómunkás képeimet, mert olyan kontrasztja van, amitől lemásznak a képek, a monitorom pedig meg sem tudja ugatni. De a fő erénye ugyebár a mozgókép, jópár olcsó lcd-t láttam már, de a mozgások megjelenítésében közelében sincsenek egy olcsó plazmának.
A "bizsergés" számomra nem zavaró, mert csak a kontrasztos állóképeknél tapasztalom közelről, de van akit pl. a plazmák jellegzetes vibrálása is idegesít, hát az sem tud sokat kezdeni, minthogy lcd-t vesz. Nincs is különösebben bajom az lcd-vel, de ami nekem már képileg elfogadható, az messze nem a 120-150k-s árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest