- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Valaki nem használja az USB adaptert?
-
atike
nagyúr
Hű de régi téma. Reflexből akartam venni egy ilyet, de most nézem a dátumot... Azt hiszem kicsit aktualizálom az ajánlatot...
-
havenday
tag
Sziasztok,holnap vennék egy ilyet,tudtok ajánlani egy olcsó boltot pesten?
-
1010
őstag
ezeket lehet mac be tenni?
-
^Clown
addikt
Hát ez a G-hez hasonlítva bizony nem 5x-ös gyorsulás
Amúgy tényleg nem rossz, a falra szerelhetőség és a leszerelhető antenna miatt kár, de az ára miatt kap tőlem egy 5-öst az ellenőrzőjébe
-
FefeeX
veterán
Hát ez fantörpikus
Kicsit mondjuk drága, a vásárlással várnék még, de nagyon szép, és amit tud... Milyen antennája van?
bsh: mondjuk azért, mert az baromi hülyén néz ki mikor már a tizedik kütyüt rakod ki a tizedik dolog miatt... Tudod, esztétikum, feng csuhé meg ilyenek
-
LonGleY
veterán
Mostanában próbálgattam a Belkin termékeit, nagyon gyors és egyszerű volt a beállításuk. Állítólag a Linksys szintjén vannak feltörhetőségben, árban pedig nagyon kedvezőek (egyelőre). A sima G-s router-ük mellé egy USB adapterrel többet kapsz, mint az Edimax-tól ugyanazon az áron. Nagyon szívesen találkoznék a komolyabb típusaikkal az oldalon!
-
domi007
őstag
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy egy elcsípett WPS "beszélgetésből" vajon mit lehet kideríteni...?
DOMy
-
EnginEEr
tag
még mindig marad a jó öreg réz..
feltéve, ha gyorsan és sokat akarsz másolni -
craine12
tag
Linksys WRT-610N, 40 MB/s noti és asztali közt, Cat5e kábelen, ami ráadásul házilag készült. Tud 802.11n-et is (draft), ára kicsit horror, de a tapasztalatom alapján jól működik. N-es sebességet nem tudok, mert bár 4965-ös Wi-Fi kártya van a notiban, de a Draft-N-t letiltották rajta.
-
Hun'reeth
őstag
Azt nem láttam említeni, hogy volt-e különbség a pci csatolós, három antennás kártya és a sima usb-s cucc átvitele között?
-
Shad0w
senior tag
rudi, kimaradt a cikkből (vagy vak vagyok), hogy milyen Ethernet portok vannak rajta. Lécci áruld el. Mindenhol mást írnak, az iPonnál pl. azt, hogy nem is N-es
. Az edimax routerre mutató link pedig rossz.
Csak mert pont most akarok wifis routert venni, hogy a laptophoz ne kelljen madzag és eddig ez az első olcsó router amiben van Qos is. Lehet hogy ezt fogom megvenni. -
hzcs
senior tag
ismerős nyert egy betelefonálós műsorban egy gigabyte wifi routert, aminek gigabites portjai vannak. 3 wifi felhasználónál behal a router
legfrissebb fw van fennt. Várni kell, míg kiforrja magát, a kezdetlegesektől óvakodni kell.
Nekem a szomszédból jön a net (saját, mielőtt belekötnének), és mindkét mellékes helyiségben megy a net
-
LaMotta
aktív tag
1. Wi-Fi - LAN
2. Wi-Fi - Wi-FiEzt sose értettem eddig.... Mit jelentenek ezek a gyakorlatban?
1. Wi-Fi-vel kommunikálás LAN-ban, 2 gép között?
2. Wi-Fi-vel való internetezés?Valaki magyarázza már el
...
-
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
elvileg 300 megabit, de a wifi sosem éri el a maximumot. G szabvány is 54 megabites (~5000kB/s), de 2400 körül van a vége. Igaz, akkor ennek 15000kB/s-nak kellene lennie ha az arányokat nézzük. A hatótávolságra is ugyanez igaz, azt hirdetik, hogy 3x akkora lefedettség, valójában meg 1.5-2x.
-
FefeeX
veterán
Ez nagyon frankónak tűnik, mondjuk ennek az n-nes szabványnak a sebessége nem 100Mbps felett van? Csak mert a 100-as routeren keresztül 11000-el másol nálam a két gép között kábelen, így a 6000-et, valamint a 3200-at már eléggé kevesellem. Arról nem volt szó hogy 10/100as vagy gigabit-lan van rajt... gondolom nem gigabit, pedig úgy már igencsak jól hangzana a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az MSI kedvező árú Draft N-es vezeték nélküli hálózati eszközeit.
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest