- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
250 dolcsi nem éppen olcsó
mindenesetre jó kis lejátszó
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
GIJoe
addikt
"Blu-ray lejátszó 23 wattot fogyaszt" Közbe kávét is őrül vagy mi?
-
DopeBob
addikt
hál'isten, hogy semmi különöset nem hoz design-ban, szerintem pont így szép. Olyan elegáns
MZ/X
-
nicu71
addikt
hm jól illene a pioneer erölködő mellé
elegáns darab!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Dany007
veterán
Ha csak sima BD lejátszót akarok akkor van ezer olcsóbb alternatíva is.
Ez max annyiból tud többet, hogy 3D-t is lejátszik + youtube elérés. Azt csókolom.Még ~ 2 éve láttam a Media Markt-ban egy régebbi BD lejátszót 50k-ért. Az újabb Sony mellette ~ 90 ezer volt. Na ahhoz képest tényleg olcsó.
Árgépen pedig 3 oldalon át vannak BD lejátszók 50k-ig. Persze azok gondolom 3D-t nem tudnak.
-
LackoMester
addikt
Ez drága, most vettem a hugoméknak ajándékba egy LG BD 660, 110 Euro körül már beszerezhetőt, semmivel sem tud kevesebbet mint a Pioneer féle megoldás, jó, annyira talán nem dizájnos.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
berVi
senior tag
juhúúú. kár, hogy nem érdekel senkit. még mindig. és holnap se fog.
-
GIJoe
addikt
válasz LackoMester #12 üzenetére
A helyi elektro outletben LG BD350 17,000 Ft volt még pár hete, tudom nem a legújabb BD live 3.0 4D szabvány,de MKVt viszi, meg Divx,XviDet is... 1 év garral...
A fogyasztáshoz meg annyi még, hogy most nekem "TV szettem" beéri 22Wattal...
(TV szett: Benq 24" LED LCD eco + Alcor HD 1500, ja és fel is vesz, le is játsz bármit...) -
idkfaiddqd
tag
ennyiért egy használt ps3... aztán azzal lehet játszani
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
DEJVID
őstag
Pénzkidobás szerintem ilyen low end cuccot venni.
-
GIJoe
addikt
válasz LackoMester #17 üzenetére
Jó érted van olyan, aki azt mondja hogy a kocsi a BMW a többi csak játékautó, ez rendben van csak nem ebben a régióban számomra....
-
zsola32
senior tag
a részletekben bújt el a megoldás.
azért egy szerényebb márka nem hozza azt a képminőséget, mint a nagyok.
kb. fél éve gondolkodtam egy pio 430-ason.
írtam a hivatalos beszállítónak, hogy működik e a DLNA rendesen, illetve .mkv-t lejátszik vagy sem.akkor csak negatív válaszokat kaptam.
hála az égnek ez a darab a bemutató szerint már megbírkózik a hálózati lejátszással és talán az mkv is megy vele.
a márkához képest szerintem árában van
-
forgonati
őstag
Nem tudom, de valahogy nem megy ez a blúréj. Ez a lejátszó se fog fogyni valószinűen. Az a 23W fogyasztás meg mi?
Keelah Se'lai!
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez minden csak nem olcsó.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
sebgutkopf
őstag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a blue ray legnagyobb rákfenéje a korong. Még ha olcsó is egy lejátszó, akkor is minek? Ma a media playerek korában, amik valóban mindent visznek ezeknek a lejátszóknak esélyük sincs. Minek szenvedjek drága korongokkal, ha egy 1 TB-os külső hdd-re fel lehet tenni egy rakat mkv-t, vagy akár blue ray filmet akár iso formában és nem kell lemezekkel pöcsölni, mind tud hálózatról és netről lejátszani, nem vogyaszt 23W-ot stb...
Bizonyos szempontok szerint a blue ray egyszerűen már ma elavult és van kényelmesebb megoldás nála ráadásul olcsóbban. -
DEJVID
őstag
válasz sebgutkopf #22 üzenetére
1: blu-ray
2: nehogy már egy hi-fi komponensnek nézzük a fogyasztását. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz sebgutkopf #22 üzenetére
Általában el szoktam engedni a warez témát a fülem mellett, de azzal aztán tényleg nem kellene indokolni a blu-ray lejátszó és a blu-ray lemez létjogosultságát, hogy el is lehet lopni, le is lehet tölteni a filmeket a netről, és mennyi film ráfér egy 2 terás HDD-re.
Nekem se tetszik, hogy mennyire drágák a filmek, zenék a boltban, de őszintén szólva ezért nem csak a kiadókat kellene hibáztatni, hanem a belföldi forgalmazókat és az eddigi magyar kormányokat kb. a második világháború óta akik miatt ott tartunk ahol. A forgalmazók miatt nálunk kétszer annyiba kerül egy film, mint pl. Angliában vagy az USA-ban, a kormányok miatt meg ugye töredékét keressük, mint amennyit az említett országokban keresnek. Rossz helyen vagyunk rossz időben.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Dany007
veterán
válasz Tigerclaw #25 üzenetére
"nem kellene indokolni a blu-ray lejátszó és a blu-ray lemez létjogosultságát, hogy el is lehet lopni, le is lehet tölteni a filmeket a netről, és mennyi film ráfér egy 2 terás HDD-re."
Nem, nyilván nem. De attól még ez a valóság. Emberünk megveszi a BD lejátszót, majd hozzá a filmeket ~ 10k forintos áron? Vagy mennyi is manapság egy műsoros BD lemez? 3-10-15 ezerig? Kb, attól függ mennyire új a film. Akkor szerintem nem kell csodálkozni ha más is az egyszerűbb és egyben olcsóbb megoldást választja.
Vesz egy közepes médialejátszót aztán gépről, laptopról hálózaton keresztül pakol rá filmeket, amennyit csak akar. Vagy vannak olyan médialejátszók is, amihez gyárilag van beépítve torrent kliens! Ergo közvetlenül a médialejátszóra tölti le a filmeket. Ezek után ki akar BD lemezeket vásárolni filmenként külön-külön? Lehet ha még ingyen lenne se...
Meg őszintén hány ember nézne filmeket, ha 5-10k - ért kéne vásárolni darabját, aztán meg lehet kiderül többet elő se veszi?
Én pl nagyon kevés olyan filmet ismerek, amit szívesen megnéznék másodszorra is. Kb 50-60 ilyen lehet.Gondolj csak bele, egy hétvégén az ember megnéz a családdal mondjuk 2-3 filmet meg egy mesét a gyereknek. Ha ezt mind boltban kéne megvenni - mert ugye a BD lejátszóról beszélünk még mindig - akkor az 15-20 ezer forintba fájna alkalmanként. Ha ehhez hozzávesszük az 50k-s lejátszót akkor már meg is kapjuk az eredményt miért nem terjed ez el.
Az árakért meg mind1 kit hibáztatunk, attól még a helyzet nem lesz jobb és a tényeken nem fog változtatni.
Másrészt külföldön sem hozza azokat az eladási számokat, amiket már évek óta várnak. Tehát nem feltétlen a csóró magyar gondolkodik így.
A BD ma már egy halott koncepció. Semmi értelme sincsen 25-50Gb-os lemezeknek, amikor egy mezei - még a legolcsóbb - médialejátszóban is van minimum 1000GB, de van amelyiket alapból 2 terrás vinyóval adják. Ilyen helyzetben meg ki a fene akar már 25GB-s lemezekkel bohóckodni?És nem kell feltétlenül lopásról beszélni. TV-ben futó sorozatokat ha jóltudom legálisan lelehet tölteni. Sokszor azokat is HD formátumban.
[ Szerkesztve ]
-
krisz_001
csendes tag
Vajon mikor lesz kapható boltban, ahol ki is lehet próbálni?..
Ha tudtok infót, írjátok be! -
DEJVID
őstag
válasz sebgutkopf #24 üzenetére
Akkor "házimozi" , egyébként gratulálok, sikerült a lényeget kiragadni.
-
pumpika666
csendes tag
letöltögetősöknek:
én is töltök le filmeket, zenéket, DE!!! ha nem vesztek néha-néha 1-1 cd-t, dvd-t, bd-t, akkor nem lesznek új filmek, zenét nem írok, mert azt ócccsón, házi stúdióban is le lehet gyártani
nálam is van 5 db vinyó és tolom rá a filmeket, zenéket, de minden hónapban veszek cd-ket, bd-ket, mert szeretem buzerálni a tokot, szeretem a borítókat, ezért néha lp-t is veszek(főleg iron maiden-eket)sokan hülyének néznek ez miatt de nem érdekel
én meg nem veszek 20-30ezerért fika cipőt, meg 10ezerért olyan pólót, amin van 1 db 4 centis fos logó a bal felső sarokban(csak mert menő)
meg nem bagózok
ezeken bőven spórolok annyit, hogy tudjak vásárolni ilyen "luxus" dolgokat
ki kell próbálni -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz pumpika666 #30 üzenetére
Én nem bánnám, ha nem volnának új filmek, zenék CD-re meg DVD-re...
Jöjjenek szépen digitális formában féláron.
A fizikai multimédia eltűnése csak a kiadókat és a szállítókat/boltokat érintené kellemetlenül, a felhasználót nem...
Spec az LP-nek van létjogosultsága. És nem csak a borító miatt. Nem is lehetne digitális úton forgalmazni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Entryy
aktív tag
Egy kérdés a felsorolt funkciókkal kapcsolatban:
A mobilkészülékes vezérlést hogy oldják meg? (BT?)
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
pumpika666
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #31 üzenetére
akkor ott tartunk, hogy a dvd-audio és sacd-nek is, innét meg tovább lehet menni, h cd-nek is
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz pumpika666 #34 üzenetére
Természetesen.
Azok is digitális formátumok, tehát létezik olyan file, ami veszteség nélkül képes tárolni ugyanazt.
Ez a bakelitről nem mondható el.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sebgutkopf
őstag
válasz Tigerclaw #25 üzenetére
Gondolom az eszedbe se jutott, hogy mennyivel jövőbe mutatóbb lenne, ha a media anyagok terjesztésére végre nem elavult, drága és sérülékeny korongokat kéne használni, hanem csak a tartalmat kéne megvenni a szolgáltatótól. Vagy ott vannak az online streaming lehetősége, amivel egy media lejátszóval simán ki lehet kölcsönözne 1 megnézésre egy filmet és nem kell drágán fölöslegesen megvenni egy filmet amit úgyis csak 1x nézel meg.
Saját videók archiválására, megnézésére, nem jogvédett anyagok esetén is a hdd-s tárolás sokkal rendezettebb kisebb helyigényű megoldás.
Egy szót se szóltam warezről! De hát mint tudjuk mindenki magából indul ki.
-
sebgutkopf
őstag
válasz TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Arról nem is beszélve, ha valóban veszteségmentes az anyag, akkor nem kell azon rugózni, hogy zenénél a cd, vagy dvd játékos és annak futóműve elég jó minőségű, illetve kellően pontos-e. Kell egy tároló optikai vagy coax kimenettel és egy minőségi DAC az erőlködő elé és kész.
Valamiért az audio cd-hez még én is kötődök, pedig a saját logikám szerint már nem kéne.Csak az a baj, hogy az átlagnak megfelel az mp3 minősége és ezért nem terjed rendesen a flac, illetve a wav meg túl helyigényes.
Már több saját eredeti konrongot berántottam veszteség mentesen, mert kényelmesebb mint keresgélni hol van az adott lemez. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz sebgutkopf #39 üzenetére
Akkor lehet azon spilázni, hogy milyen jó a digitális kimenet (jitter) és a dac. Aztán még mindig ott az erősítő és a hangfalak/fejes.
Na ja... Unokahúgom vett egy új MP4-est és összeválogatott magának 3GB zenét a gépemről.
Felét dobhatta vissza, mert a lejátszója nem eszik LossLess-t...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DEJVID
őstag
válasz sebgutkopf #37 üzenetére
"Szeretem a dolgokat a helyükön kezelni." Akkor ne írd azt, hogy blue ray.
-
DEJVID
őstag
válasz TESCO-Zsömle #42 üzenetére
Jajj, mindig elfelejtem, hogy róla van szó.
-
Atyus
tag
Ezen Pio 3d blu-ray lejátszó pl. abban különbözik akár az LG vagy épp a Samsung hasonló(vagy olcsóbb) termékeitől, hogy itt eleve gyári 3 év gari van, s nem bolti meghoszabbitott gari. Ezek a cuccok ki is bírják napi használat mellett ezt az időt!
A másik a képminőség. a Pio-ban különlegesebb képalkotó elektronika van, s szebb(részletesebb, tömörítési hibamentes és színhelyes) álló és mozgó képet ad.
Több tesztet is végeztem egymás mellé tett készülékek esetén, s a Pioneer magasan a legszebb(bocsi, legjobb minőségű) képet produkálja.
Akinek ez nem szempont, az 6 ezerrel olcsóbban vegye meg az olcsóbbat 1 év garival, kevésbbé strapabíró elektronikával és gyengébb codec chip-el.A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.
-
Atyus
tag
válasz pumpika666 #45 üzenetére
Remélem Te ki is próbáltad a különböző lejátszókat megfelelő körülmények között, s megfelelő szaktudás birtokában osztod az észt..
A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.
-
krisz_001
csendes tag
Sajnos jobban szeretek én is cáfolni a legtöbb dolgot, de Atyusnak minden szavával egyet értek a fentebb írtakból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest