Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Figyi... A szomszédunk a Pista bácsi 85 éves korában halt meg... Gyerek koromról azt jegyeztem meg, hogy ő a reggelihez amit a kertben fogyasztott el megivott 1 liter bort.. Aztán nekiállt metszegetni a szőlőjét meg kapálgatta a kertet egész nap amihez még leküddött' a torkán 3 litert...
Sosem fújta az orrát. Nem volt beteg... Mindig azt mondta, hogy Zolikám Én ami bort megiszok azt meg is termelem.. Több hektó bora volt.. Mind megitta a kövi termésig.
Ja és a pipa mindig ott lógott a szájába..Mondjuk az igaz, hogy régen legalább mozogtak az emberek.. Egész nap tettek vettek és valószínűleg az sokkal hozzájárult ahhoz, hogy ekkora mennyiségű szesz elfogyasztása mellet hosszú ideig éljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest