- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon nem vagy képben, már elnézést...
Talán szemüveget nem kell csináltatni ugyanilyen időközönként?
Pont ez a lényeg, ha úgy lenne kialakítva, hogy szemüveggel használhasd, vagy lenne ilyen kiadása a Rift-nek, akkor nem lenne ez a probléma...
Attól, hogy vki agya nem nyer ki térinformációt a látásából, attól még mindig két szeme van, nem értem a gondolatmeneted a fél felbontásról. Félszemű lennél talán?
Akinek nincs kétszemes térlátása, annak a domináns szeme által látott képet fogadja csak be az agya, noha érzékeli a másik szeme által látott képet, de nem kombinálja össze a kettőt az agya. Egy teljesen egészséges embernél pedig igen. Szóval aki sztereovak, az bizony fél felbontást fog látni.
Nos a termék szempontjából mégis milyen megoldást várnál ezekre a problémákra, amik nem is a termék problémái, hanem emberi fogyatékosságok? A termékkel nincs baj.
Én arra mutattam rá, hogy a potenciális vásárolók legalább 5-15% számára az Oculus Rift nem élvezhető.
ha a jónak vélt szemed takarod le, akkor mi a helyzet?
Nem lesz sötétség hirtelen, nemde?Ahogy fent is kifejtettem: ilyenkor az agy átveszi a másik szem látását. Ha egészséges látással bírsz, akkor az én állapotomat nem tudod imitálni az egyik szemed becsukásával (azzal egy félszemű embert imitálsz, aki amúgy szintén sztereovak, de más okból), hiszen ekkor elvész az egyik szem által küldött információ. A te esetedben két nyitott szemnél az agyad összekombinálja a két szem képét. Nálam nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- PR-Telecom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged