Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
2000FT-ot még megért nekem.. így most újítottam ilyet a gépbe
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
ricska1
tag
helló
led szalagon gondolkodok távvezérlősön de infó nemsok helyen van róla ...
valakinek személyes tapasztalata?" Van nálunk minden , van nálunk pénz "
-
Beri78
őstag
fontos termék, jó áron
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
MongolZ
addikt
Már megint a németek pénzéhez mérjük. Mérjük a 8 éves etióp kisgyerek pénzéhez! Amikor reggel 5-kor felkel, hogy elmenjen dolgozni napi 1 Euróért, mivel apját leölték a helyi háborúban, anyját meg csak havonta látja, mert messze kapott munkát, de ő már napi 2 Euróért.
Egyébként igen, az echte német is fog vele foglalkozni, mert csak az amerikaiak "tudatos vásárlók", akik minden sz*rt megvesznek.
Egyetértek, környezetszennyezés.
-
nagyúr
De itt megint a mi pénzükhöz mérjük... szerintetek egy német fog ilyennel foglalkozni, hogy megkapja 30 euro-ért vagy 10-ből is kijön?!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
ha van rá igény, miért ne?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
zetor2000
őstag
Szerintem ez olcsóbban is összejön, nem 24, hanem 60 led/méteres szalag van pár ezerért, a DMX vezérlő meg még 1-2 ezer, de az távvezérelhető.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
draco31
veterán
Azt hiszem valahogyan túlélem nélküle. Most csak egy kék 12 cm-es venti ad némi fényt a gépemben, de ez is csak azért, mert nem volt éppen akkor led nélküli venti ebben a méretben az üzletben.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ledgeri
nagyúr
Mármint mi? (csak amiatt írtam egyébként, mert több infót látam a képen, mint ami az említett volt...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ronson
őstag
Környezetszennyezés!
-
törölt tag
fölöslegesen öltek időt a tervezésbe, a gyártásba, a szállításba, az értékesítésre. ennyiért egy vezérlő két méter led szalag... azon túl hogy drága a tudásban kb egy ikeás szettel vetekszik (ennyit az is tud csak nem 5.25 ös helyre szerelhető).
kb értelmetlen termék szerintük, szerintem is, de biztos van aki eddig erről álmodozott, és így teljesült számára a csoda
[ Szerkesztve ]
-
-
.mf
veterán
Dikk mán, de raj!
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
lujó55
addikt
környezetszennyezés ez is!
-
törölt tag
Így a "tranzisztor kór hajnalán" már kibírt volna valami felületet, ahol meg szeretkezhetem az effekteket(legalább egy színkeverés 255 lépésben+beúszás+kiúszás) , és el tudom tárolni az egyes MODE-k ban, amiket futtatni akarok.
Így ennyiért gyorsan rá lehet unni.Karácsonykor meg lehet vele lepni Jézuskát
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Valahogy nem klappol: semmi infó arról hogy a 3 kapcsolóval hogyan szabályzol Ki/be kapcsot, fényerőt, villogási módot, színt (ami a képeket Photoshop (egy led nem vált színt!))
De attól még lehet,hogy jó...
jaa.. visszanézve lehet, hogy benéztem, csak megzavart a potik szine...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
KYZRR
őstag
Jo otlet, jo megvalositas, horribilis ar.
You can only die once, make sure it is worth it...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest