NZXT Hue LED kontroller 2 méteres RGB LED szalaggal

Bár sokan zavarónak tartják, ha számítógépükben bármilyen fényforrás lakik, de ha az unalmas dobozt némi optikai tuninggal szeretnénk feldobni, akkor ennek egyik legkönnyebb és leglátványosabb módja némi fényjátékkal megfűszerezni a konfigurációt. Az NZXT Hue LED vezérlő pontosan ezt az igényt kívánja kielégíteni, amely egyetlen csomagban nyújt minden szükséges alkatrészt, hiszen a vezérlőpanel mellett egy 2 méteres RGB LED szalag is tekereg, amely összesen 24 LED-et tartalmaz, ennek rendszerbe illesztése igazán nem nagy feladat.


[+]

A Hue segítségével a szivárvány bármely színárnyalata kikeverhető, így házunknak legyen akármilyen egyedi festése vagy színvilága, a LED-ek tökéletesen alkalmazkodnak majd hozzá. A panel fekete előlapja műanyag és fém kombinációjából készült, a gyártó igyekezett ennek dizájnját úgy formálni, hogy a legtöbb számítógépház előlapjához jól illeszkedjen.


[+]

Az egy 5,25”-es külső meghajtóhelyet igénylő szerkezet három kezelőszervet kapott, amelyekkel a szín, a fényerő és az effektek állíthatók be, utóbbiak között színváltós, villogós, pulzálós és minden egyéb megtalálható. Szerencsére egy kapcsolóval az egész parádé felfüggeszthető, amelynek megléte mozizáskor vagy éjszakai letöltések folyamán életet menthet.


[+]

Az NZXT Hue LED kontroller csomag vételára 32,99 dollár.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés