Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #57 üzenetére
Xamarinnal egyébként lehet írni mindhárom platformra, C# nyelven. Natív appokat.
@floatr: "Direkt használnak külön csatornát, nem a lehúzás a szempont. Legalábbis nem az elsődleges." Örülök, hogy direkt használnak nekem SMSt pl. egy utalás érkezett/ kártyával fizettem üzenethez, de ugyanoda a telefonomra kapnám meg a push notificationt, csak épp az 1KB ára nem egyezik meg egyik oldalról sem.
Legalább a papír "csatorna" már elkerülhető, legalább is a havi összesítőben. -
floatr
veterán
válasz
fordfairlane #57 üzenetére
Egyről beszélünk, csak neked a platformfüggetlenségbe belefér, hogy minden böngészőn még más oprencer alatt is máshogy működik/néz ki, nekem meg nem.
Oldjuk meg pl promise API-val... ja nem mert az 2 böngésző egy évnél üjabb verziójában részben támogatott, a többihez meg "wrapper" kell, és még lehetne sorolni. Emlékszem, amikor a C/C++-ra mondták, hogy platformfüggetlen a '70/'80-as években; részben az is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged