- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
attila9988 #77 üzenetére
Tényleg nem várhatom el tőled, hogy végigolvasd a korábbi hozzászólásokat, így kigyűjtenék pár dolgot:
- Nekem is kell használnom az OTP netbankját. Ettől kezdve ne akarj meggyőzni róla, hogy nem lassú. De az.
- A PDF-ben letölthető havi számlakivonatok szépek és jók, de rengeteg dolgot nem tudok megtenni velük, amit egy rendes számlatörténettel igen. Tudom, küzdjem át valahogy Excelbe, és onnan kezdve nyerő vagyok. (Megjegyzem, ez a módszer telefonon csak korlátozottan "használható".)
- Ne gondold azt, hogy a CIB netbankját tekintem a legjobbnak (mert messze nem az), de azért kíváncsi lennék, számodra konkrétan mitől használhatatlanabb, mint az OTP-é.
- Az OTP drágaságáról 1. vagy megnézed valamelyik gazdasági lap bankszámlákat összehasonlító táblázatát (különböző számlaforgalmak mellett), 2. vagy összeveted egymással pl. az egyes bankok deviza marzsát. Euróból pl. 6 Ft feletti, miközben akad hely, ahol 1,29 a vételi és eladási árfolyam különbsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Adóbevallás
- Mikrotik routerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest