Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila9988 #77 üzenetére
Tényleg nem várhatom el tőled, hogy végigolvasd a korábbi hozzászólásokat, így kigyűjtenék pár dolgot:
- Nekem is kell használnom az OTP netbankját. Ettől kezdve ne akarj meggyőzni róla, hogy nem lassú. De az.
- A PDF-ben letölthető havi számlakivonatok szépek és jók, de rengeteg dolgot nem tudok megtenni velük, amit egy rendes számlatörténettel igen. Tudom, küzdjem át valahogy Excelbe, és onnan kezdve nyerő vagyok. (Megjegyzem, ez a módszer telefonon csak korlátozottan "használható".)
- Ne gondold azt, hogy a CIB netbankját tekintem a legjobbnak (mert messze nem az), de azért kíváncsi lennék, számodra konkrétan mitől használhatatlanabb, mint az OTP-é.
- Az OTP drágaságáról 1. vagy megnézed valamelyik gazdasági lap bankszámlákat összehasonlító táblázatát (különböző számlaforgalmak mellett), 2. vagy összeveted egymással pl. az egyes bankok deviza marzsát. Euróból pl. 6 Ft feletti, miközben akad hely, ahol 1,29 a vételi és eladási árfolyam különbsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest