Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
Tényleg nem várhatom el tőled, hogy végigolvasd a korábbi hozzászólásokat, így kigyűjtenék pár dolgot:
- Nekem is kell használnom az OTP netbankját. Ettől kezdve ne akarj meggyőzni róla, hogy nem lassú. De az.
- A PDF-ben letölthető havi számlakivonatok szépek és jók, de rengeteg dolgot nem tudok megtenni velük, amit egy rendes számlatörténettel igen. Tudom, küzdjem át valahogy Excelbe, és onnan kezdve nyerő vagyok. (Megjegyzem, ez a módszer telefonon csak korlátozottan "használható".)
- Ne gondold azt, hogy a CIB netbankját tekintem a legjobbnak (mert messze nem az), de azért kíváncsi lennék, számodra konkrétan mitől használhatatlanabb, mint az OTP-é.
- Az OTP drágaságáról 1. vagy megnézed valamelyik gazdasági lap bankszámlákat összehasonlító táblázatát (különböző számlaforgalmak mellett), 2. vagy összeveted egymással pl. az egyes bankok deviza marzsát. Euróból pl. 6 Ft feletti, miközben akad hely, ahol 1,29 a vételi és eladási árfolyam különbsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest