- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila9988 #77 üzenetére
Tényleg nem várhatom el tőled, hogy végigolvasd a korábbi hozzászólásokat, így kigyűjtenék pár dolgot:
- Nekem is kell használnom az OTP netbankját. Ettől kezdve ne akarj meggyőzni róla, hogy nem lassú. De az.
- A PDF-ben letölthető havi számlakivonatok szépek és jók, de rengeteg dolgot nem tudok megtenni velük, amit egy rendes számlatörténettel igen. Tudom, küzdjem át valahogy Excelbe, és onnan kezdve nyerő vagyok. (Megjegyzem, ez a módszer telefonon csak korlátozottan "használható".)
- Ne gondold azt, hogy a CIB netbankját tekintem a legjobbnak (mert messze nem az), de azért kíváncsi lennék, számodra konkrétan mitől használhatatlanabb, mint az OTP-é.
- Az OTP drágaságáról 1. vagy megnézed valamelyik gazdasági lap bankszámlákat összehasonlító táblázatát (különböző számlaforgalmak mellett), 2. vagy összeveted egymással pl. az egyes bankok deviza marzsát. Euróból pl. 6 Ft feletti, miközben akad hely, ahol 1,29 a vételi és eladási árfolyam különbsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest