- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Meg még a 486DX/DX2/DX4 húzta sokáig. A Pentiumok árazása elég visszatartó volt, de amúgy teljesen igaz.
Mára a konzolok is egy éves kifutásra kezdenek skálázódni. Addig még nem nagy baj, míg az áruk értelmes szint körül tud mozogni. Viszont attól tartok, hogy valamelyik nagyot akar majd dobni és annak nagy lesz az ára is. Egyszer a Sony már eljátszotta (PS3) és most megint pont ők a sorosak. Remélem azért tanultak a PS3-ból és nem akarják ismét új alapokra helyezni a konzol processzoraikat. Vagy ha mégis, azt nem csillagászati áron próbálják - ami ugye kizárható, mert egy teljesen új architektúra bevezetése csak nagy költségekkel lehetséges.
-
ttt
senior tag
Erre írtam, hogy ha _fejlesztés_lesz_. A 100W is kályha, de a fölött sokszor csak pazarlás. Nem beszélve az általad is említett "a platform vége" érzésről, ami nem csak a húzhatóságot jelzi előre. (Nagyon régen jártam úgy, hogy ilyen gyárilag hajtott procit vettem, ami csak papíron tudta a rászitázott teljesítményt és mit szívtam vele mire vissza tudtam kapni érte a pénzem. Uh. sose többet ilyet.)
Nyilván játéknál ez nem szempont, de a zaj - nálam - igen. Aminek csökkentésére újbóli százezreket lehet költeni valami likvid megoldással.
(Mellékesen az én ősrégi procim egy I5_760, 95W TDP-vel 2,8 GHz-n. Simán megy 3,6GHz-t pont ezzel a ~140W-nyi fogyasztással. Viszont a plusz kb. 5% teljesítményért nem éri meg húzni, gyak. csak elfűti.) -
ttt
senior tag
Igen megvárom míg a tíz magos fogyasztását 100W körülire hozzák - akkor hiszem el, hogy volt valami fejlesztés is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LGA2066-os tokozású megoldások több részletben lesznek bevezetve, de a nyáron számos modell érkezik.
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest