Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manbal
senior tag
teljesen egyet értünk, nekem is nagyon fontos zaj mentesség. Én most nyáron platformot akarok váltani, mert a Z170+6700k már nem sokáig eladható jó áron. akarok egy olyan alaplapot, ami még sokáig fejleszthető marad (X299-est néztem ki), de nem mind1 hogy egy 7820X-es (ez az a proci ami ár/teljesítményben jónak igérkezik) milyen paraméterekkel fog működni... én nagyon hárklis vagyok a hőmérsékletre és a zajra. a jelenlegi konfigomat tökéletesítettem ebből a szempontból és a platform váltás után is szeretném ezt megőrizni...
-
Manbal
senior tag
amíg 14nm van ne várj semmi féle fogyasztás csökkenést... majd egy év múlva a kövi gen valszeg már 10nm-en jön. 12 magtól felfele baromság 14nm-en gamer procit venni, a TDP az egekben lesz, nincs ami lehűtse, a tuning eleve felejtős. nagyon beállt az ipar 14nm-en, sztem igen csak nyögve nyelős innentől a fejlődés... 7nm jövőre a TSMC-nél??! hát persze, meg a Mikulás is létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest