- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Abban ugye egyetértünk, hogy a szoftver és hardvergyártók nem egymás ellenségei? Egészen véletlenül akár gazdasági érdekeik is hasonlóak, esetleg közösek?
Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy örömmel a fejlődés oltárán elköltött forintok után lehet tekinteni, látni az orrunknál tovább.
A fejlődés az lenne szerintem, ha az új technológiát csak olyan programoknál (játékoknál) kellene használni, ami a régivel nem lenne megoldható. Ez egy valós technikai korlát.
Az nekem nem fejlődés ha arra használják a szoftvereket, hogy lenyomják a fogyasztók torkán az új hardvereket ahelyett, hogy úgy írnák meg a programot, hogy az a régebbi technológián is elfusson. Ez pedig egy kreált technikai korlát. Ezt én lehúzásnak tartom.
Van fejlődés egy quake 1 és egy Battlefield 1 között. Azon a gépen, amin elment a quake 1 azon szerintem nem elvárható, hogy elmenjen a BF1. De egy BF3 és BF1 között már nem feltételen tudnám ezt kijelenteni.
Számomra ezt jelenti a fejlődés, ha számodra nem, akkor tényleg a fejlődés ellen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest