- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Abban ugye egyetértünk, hogy a szoftver és hardvergyártók nem egymás ellenségei? Egészen véletlenül akár gazdasági érdekeik is hasonlóak, esetleg közösek?
Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy örömmel a fejlődés oltárán elköltött forintok után lehet tekinteni, látni az orrunknál tovább.
A fejlődés az lenne szerintem, ha az új technológiát csak olyan programoknál (játékoknál) kellene használni, ami a régivel nem lenne megoldható. Ez egy valós technikai korlát.
Az nekem nem fejlődés ha arra használják a szoftvereket, hogy lenyomják a fogyasztók torkán az új hardvereket ahelyett, hogy úgy írnák meg a programot, hogy az a régebbi technológián is elfusson. Ez pedig egy kreált technikai korlát. Ezt én lehúzásnak tartom.
Van fejlődés egy quake 1 és egy Battlefield 1 között. Azon a gépen, amin elment a quake 1 azon szerintem nem elvárható, hogy elmenjen a BF1. De egy BF3 és BF1 között már nem feltételen tudnám ezt kijelenteni.
Számomra ezt jelenti a fejlődés, ha számodra nem, akkor tényleg a fejlődés ellen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kutya topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Goddess of Victory:Nikke
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest