Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Abban ugye egyetértünk, hogy a szoftver és hardvergyártók nem egymás ellenségei? Egészen véletlenül akár gazdasági érdekeik is hasonlóak, esetleg közösek?
Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy örömmel a fejlődés oltárán elköltött forintok után lehet tekinteni, látni az orrunknál tovább.
A fejlődés az lenne szerintem, ha az új technológiát csak olyan programoknál (játékoknál) kellene használni, ami a régivel nem lenne megoldható. Ez egy valós technikai korlát.
Az nekem nem fejlődés ha arra használják a szoftvereket, hogy lenyomják a fogyasztók torkán az új hardvereket ahelyett, hogy úgy írnák meg a programot, hogy az a régebbi technológián is elfusson. Ez pedig egy kreált technikai korlát. Ezt én lehúzásnak tartom.
Van fejlődés egy quake 1 és egy Battlefield 1 között. Azon a gépen, amin elment a quake 1 azon szerintem nem elvárható, hogy elmenjen a BF1. De egy BF3 és BF1 között már nem feltételen tudnám ezt kijelenteni.
Számomra ezt jelenti a fejlődés, ha számodra nem, akkor tényleg a fejlődés ellen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LGA2066-os tokozású megoldások több részletben lesznek bevezetve, de a nyáron számos modell érkezik.
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest