Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MZsoltee

veterán

válasz W.Wilson #54 üzenetére

Abban ugye egyetértünk, hogy a szoftver és hardvergyártók nem egymás ellenségei? Egészen véletlenül akár gazdasági érdekeik is hasonlóak, esetleg közösek?

Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy örömmel a fejlődés oltárán elköltött forintok után lehet tekinteni, látni az orrunknál tovább.

A fejlődés az lenne szerintem, ha az új technológiát csak olyan programoknál (játékoknál) kellene használni, ami a régivel nem lenne megoldható. Ez egy valós technikai korlát.

Az nekem nem fejlődés ha arra használják a szoftvereket, hogy lenyomják a fogyasztók torkán az új hardvereket ahelyett, hogy úgy írnák meg a programot, hogy az a régebbi technológián is elfusson. Ez pedig egy kreált technikai korlát. Ezt én lehúzásnak tartom.

Van fejlődés egy quake 1 és egy Battlefield 1 között. Azon a gépen, amin elment a quake 1 azon szerintem nem elvárható, hogy elmenjen a BF1. De egy BF3 és BF1 között már nem feltételen tudnám ezt kijelenteni.
    Számomra ezt jelenti a fejlődés, ha számodra nem, akkor tényleg a fejlődés ellen vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák