- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
P6T7 WS SuperComputer van rajta egy kis hűtés, lassan tényleg olyan mint egy radiátor, bár az ára kicsit több!
-
caprine
senior tag
Nagyon komoly az ASUS deszka
A Harmony Remote 900 -nál a 58000 kétszerese gondolom elírás, a felét akarták írni. Kizártnak tartom hogy 100 ezresért árulnák ezt a kütyüt, a 26000 már reálisabb, bár az is durva.
-
bsh
addikt
hmmm, az a gigabyte MA785GT-UD3H nem néz ki rosszul a kiépítését tekintve, de elég ratyi: a x4-es pci-e busz és a 2-es és 3-as számú pci-e x1 közös csatornán vannak, úgyhogy ha a x4-ben van valami kártya, akkor a másik két x1 slot az nem működik... :S
ez a 785g csipszet ilyen szar vagy csak ez a lap van így tervezve?
a másik, hogy én még nem láttam olyan hátlapi lpt kivezetést, aminek olyan hosszú kábele lenne, amivel a jobb alsó sarokból ki lehetne az lpt-t vezetni a hátlapra... kurvajó helyre rakták, mondhatom. remélem a megfelelő kábelt mellékelik... (de ez mondjuk a kisebbik gond nyilván) -
samfishR
senior tag
Azt az 5100as zajkeltő készüléket elfogadnám itthonra
-
Jó néz ki az alsó MSI...
...az ára is
-
DarkByte
addikt
-
-
hehe ilyen hűtőpadom nekem is van, csk az Thermal Take
Mondjuk jóval drágább is volt, asszem a duplája
írtam róla egy cikket a logoutra, de sajnos a képek annál is törlődtek
-
rudi
nagyúr
Kevés köze van a zenéléshez, az igaz. Viszont így sok olyan ember is gitárosnak érezheti magát, akinek nem volt ideje/tehetsége/pénze/akarata évekig gyakorolni, hogy a Guitar Heroban meszólaló sziontre feljessze gitározási képességét. Lehet számalmasnak vélni meg lenézni, csak minek...?
-
rudi
nagyúr
válasz
bit_vector #39 üzenetére
Viszont ezek a mérések nem ölben készültek.
-
FRENK1988
veterán
Asus SuperComuter. Mintha ismerős lenne valahonnan és hamarabb is kijött volna. Akkor melyik is a leányvállalat?
-
norbi1992
tag
az msi cr600-nál szerintem el van írva processzor száma "Az új, végre 45 nm-en készülő, 1,8 GHz-es Celeron T300 processzorral"
-
Pimpa
tag
Szerintetek grafikailag melyik teljesit jobban? Ha van 128 MByte sajat memoriaja az integralt videokartyanak vagy ha lecsippent 128 megat a rendszermemoriabol? AM3 rendszerre gondolok, ahol nagyobb sebessegu a HT kapcsolat. Esetleg valami teszt valahol errol?
-
Alchemist
addikt
Hűtőpárna..? igazi notihoz felesleges, DTR-hez kevés.
-
nuke7
veterán
hmm.. ez a supercomputer nem kezel crossfire-x-et..?
-
Gergo88
tag
hát igen ez a gitár azért már szánalmas. még mindig pár szines gombot kell nyomogatni aminek semmi köze a zenéléshez...
-
bit_vector
tag
Ez a hűtőpárna egy igazi parasztvakítás szerintem. Egy mezei fapolc méretrevágott darabja jobb eredményeket produkál.. az ölünkben azért forrósodik a laptom annyira fel, mert a lábunk legtöbbször kitakarja a szellőzést.... ha aláraksz egy darab lemezszerű anyagot, jobb eredménye lesz szerintem.
-
Illidan
tag
A nagyobbik Genius mélynyomóján az a kék függőleg csík világít is?
-
csirkés11
tag
Az első laptop elég szimpatikusnak tűnik, jó áron van.
-
gkaroly
csendes tag
Amikor megláttam a Logitech-es gitárt, 1 pillanatra azt hittem, hogy rossz helyen járok: mit keres egy elektromos, stratocaster gitár egy hardveres oldalon? Aztán elolvastam a szöveget, és felröhögtem...
Szép-szép. Igazi gitár faanyagokból készült, de semmi extra... Ja és drága is, főképp, hogy csak 1 bizonyos játékhoz való... Szerintem...
-
lsc
nagyúr
-
opr
nagyúr
Most én emlékszem rosszul, vagy ez tényleg hülyeség:
"A kicsik közül az olcsóbb, három éves garanciával 21 000 forintot kóstáló MA785GM-US2H-nak AM2+ foglalata van és DDR2 memóriát kezel, de dupla memóriakezelője révén fogadja az AM3-as újdonságokat is."Ha jól emlékszem, akkor az AM2+/AM3-nál semmi köze az alaplaphoz a memvezérlőnek, mert a prociban van, illetve az AM2+-ba alapból belemennek az AM3-as procik, az hogy melyik, az meg a kompatibilitási listában benne van.
ui.: nem kötekedés, meg kukacoskodás, csak megzavart picit, ezért kérdem.
-
waverider
senior tag
modil digital? tessék kérem javitani, mielőtt szerződéses partnerből sértődéses partner lenne
120e forintot akkor adnék esetleg egy lapért, ha az az Asus Marine lenne, s minden mostanában napvilágot látó újdonsággal - pl. power sata - is felszerelt lenne. punktum.
-
Stiky
senior tag
Ez a MSI GT729 nem semmi. Habár én a Quad helyett "csak" egy C2D-sat választanék. Persze a többi maradna.
-
rybank
senior tag
"Hybrid CrossFireX módban működik" - ez mitől tér a az X nélküli 780gs megoldástól??
-
Atis707
tag
erre az asus csodára tehettek volna legalább vízhűtő csonkot, mint pl. az evga vagy a GB
Önmagában ennek a lapnak akkora fogyasztása lehet mint az egész gépemnek ezzel a tengernyi chippel
-
A múltkor nem jutott eszembe, mi annak a hűtőpárnának a neve, amit én is kipróbáltam, de mgvan, ez volt az: Thermaltake iXoft. Rövid használatra tényleg jó.
-
Pedig reménykedtem, hogy az Asus alaplap a másik irányba lesz árrekorder.
A gitár alakú izén meg jót röhögtem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Dr. Romano #15 üzenetére
Én is ilyenre emlékszem, de hát házon belül nem szégyen lopni
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Dr. Romano #15 üzenetére
De. De mivel az az ASUS leányvállalata, ezért a "találó" elnevezést átvették.
-
Dr. Romano
veterán
Ez a SuperComputeres felirat nem az Asrock lapokon volt "anno"?
-
kelzsoca
félisten
A MX300 szett vételára öt éves garanciával 11 000 forint alatt marad.
Ez nem elírás? (MK300)
-
negyedes
addikt
Tetszik a bill+eger kombo, eleg jol nez ki.
Milyen rohejesen neznek a vonaton egy olyan parnaval a labamon.
-
Raymond
titán
PMPO FTW!!!!1111!!11
-
Msi Gt729 nem semmi hardware
Reméljük,hogy ez a felsökategóriás gép nem a szokásos MSI minöség -
twollah
nagyúr
Nem valami nagy csoda ez a notebookhuto, bar valamivel jobb, mint leegetni a szort a labunkrol.
-
ngabor2
nagyúr
az a baj ezzel a párnával, hogy ha felmelegedett (=megolvadt, pontosabban kristályvizében feloldódott az összes só), onnantól kezdve nem sok mindent csinál. le kell hűlnie, ki kell újra kristályosodnia a játéknak. eközben alaposan melegedni is fog, leadja a tárolt hőt. olyan ez is, mint a pattintós fülmelegítő párna, csak ott épp fordított a cél, és 35 helyett kb. 50-60°C-on működik (meg a töltet asszem nátrium-tioszulfát meg glicerines víz).
nem rossz amúgy, viszonylag rövid távon (1-2 óra) mindenképp érdemes kipróbálni.
sutszi: maga az alsó burkolat általában műanyag, de egyes részeket véd fém is. a működési elvével kapcsolatban minden rendben van, tehát emiatt nem érdemes szkeptikusnak lenni.
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Én még most is kicsit szkeptikus vagyok a hűtőpárnával kapcsolatban, igaz kevésbé minta cikk előtt... 3K-ért elgondolkodtat...
Amúgy műanyag vagy fém is van a laptop alsó burkolatában? -
littlelion21
addikt
Az a notebook-hűtő párna nem hülyeség, főleg 3k-ért.
-
CHIPman
nagyúr
Nem igaz, hogy nem tudjátok elfelejteni ezt a nyár vége dumát. Még csak 21. van!
-
Hawk1979
őstag
SuperComputer... Picit gagyi szöveg egy 120k-s lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest