- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bitblueduck
üzenetére
Versenyszerűen? Ez relatív, mert versenyre nem járok/jártam. De igen mindenképp profibb szinten játszottam, profi játékosokkal, CS-ben legfőképp, de sok játékban megfordultam. Még tavaly is CS:GO-ban. Leginkább mixwar ESEA-n. Korábban az 1.6-os időkben sok ilyen dolog volt amivel elméletileg teljesítményt lehetett növelni. Voltak olyanok amik tényleg számítottak a játék során voltak amik nem. De a Vsync az nálam azóta is mindig ki van lőve minden játékban. Persze ez csak multiplayer/competitive játékokra igaz. Mert egy Tomb Raider-ben (Single Player játékokban) semmi jelentősége.
-
.LnB
titán
Ez nevetséges!

Ennyi erővel jöhetnek az IKEA féle szereld magad monitorok is!
Jó, gondolom ezt a videót inkább szervízeknek készítették mint az átlagfelhasználóknak. Viszont az amerikai törvényeket ismerve ebből olyan cifra perek kerekedhetnek amire szerintem az Nvidia nincs "lelkileg" felkészülve![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)