- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bitblueduck #30 üzenetére
Versenyszerűen? Ez relatív, mert versenyre nem járok/jártam. De igen mindenképp profibb szinten játszottam, profi játékosokkal, CS-ben legfőképp, de sok játékban megfordultam. Még tavaly is CS:GO-ban. Leginkább mixwar ESEA-n. Korábban az 1.6-os időkben sok ilyen dolog volt amivel elméletileg teljesítményt lehetett növelni. Voltak olyanok amik tényleg számítottak a játék során voltak amik nem. De a Vsync az nálam azóta is mindig ki van lőve minden játékban. Persze ez csak multiplayer/competitive játékokra igaz. Mert egy Tomb Raider-ben (Single Player játékokban) semmi jelentősége.
-
.LnB
titán
Ez nevetséges!
Ennyi erővel jöhetnek az IKEA féle szereld magad monitorok is!
Jó, gondolom ezt a videót inkább szervízeknek készítették mint az átlagfelhasználóknak. Viszont az amerikai törvényeket ismerve ebből olyan cifra perek kerekedhetnek amire szerintem az Nvidia nincs "lelkileg" felkészülve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- EA Sports WRC '23
- Motoros topic
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged