Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hol védtem? Ha szerinted marhaság, akkor csak használj továbbra is v-syncet olyan input laggal, hogy közben kávézni is elmehetsz... Vagy törjön a kép 50 felé... Ez megoldja. Az más kérdés, hogy ki szeretne egy ilyent és ki nem...
(#17) csabika0001: Amikor a gariból visszajön egy ilyen termék, amit javítás során szétszedtek, akkor látszódni szokott feszegetés nyoma? Nem. Alapból nem nyúlok hozzá csavarhúzóval, mint a szakember a videóban

(#19) antikomcsi: Én is ezt mondom. Én inkább ezt a szerelgetést most kihagyom, pont az az új monitor miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- LG UltraGear 32GQ850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 86" Interaktiv Érintőképernyős Monitor - 4K felbontással - SMART Board Interactive Display SBID-7086
- HP EliteDisplay 23 LCD LED monitor
- Megkímélt állapot! Acer 24 TN LED monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest