Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bitblueduck
üzenetére
Versenyszerűen? Ez relatív, mert versenyre nem járok/jártam. De igen mindenképp profibb szinten játszottam, profi játékosokkal, CS-ben legfőképp, de sok játékban megfordultam. Még tavaly is CS:GO-ban. Leginkább mixwar ESEA-n. Korábban az 1.6-os időkben sok ilyen dolog volt amivel elméletileg teljesítményt lehetett növelni. Voltak olyanok amik tényleg számítottak a játék során voltak amik nem. De a Vsync az nálam azóta is mindig ki van lőve minden játékban. Persze ez csak multiplayer/competitive játékokra igaz. Mert egy Tomb Raider-ben (Single Player játékokban) semmi jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Megkímélt állapot! Acer 24 TN LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDisplay 23 LCD LED monitor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő