Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Meg sem tudom számolni hányszor vittem gariba monitort, laptopot, TV-t úgy, hogy azt ha átvizsgálták volna 100%-osan, akkor elküldtek volna a fenébe. Az életben nem fogják észrevenni
(#7) Peter13: A monitor szerintem az összes eddigi funkcióját megtartja, valószínű minden ugyan olyan lesz az új PCB-vel, csak G-Sync is lesz benne.
A DP meg nem gond, mert G-Sync-hez DP kell, ez már le lett írva rég. Aki meg ilyen monitort vesz valószínű a kártyáján van DP is, úgyhogy nem lesz gond.(#12) ilyen_85: Aki nem tudja maga megoldani profi módon, az el fogja vinni szervízbe. De nem is hiszem, hogy nekiállna valaki egy ilyen műveletnek, aki még sosem csinált hasonlót, és csak annyit ért hozzá, hogy bedugja és működik, és örül nek
Ennek nem szabad nekifutni úgy, hogy nem vagyunk biztosak abban, amit csinálunk. Én gond nélkül elvégezném, ha nem jönne rövid időn belül gyárilag G-Sync-es monitor aminek egyéb adatai is sokkal jobbak, mint a jelenlegi VG248QE monitorom.
(#13) Petyyyyy: Ezt én sem értettem. Azt hittem az NV-nél kicsit nagyobb szakikat alkalmaznak
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android játékok topikja
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Automata kávégépek
- Horizon: Zero Dawn
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest