- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Meg sem tudom számolni hányszor vittem gariba monitort, laptopot, TV-t úgy, hogy azt ha átvizsgálták volna 100%-osan, akkor elküldtek volna a fenébe. Az életben nem fogják észrevenni

(#7) Peter13: A monitor szerintem az összes eddigi funkcióját megtartja, valószínű minden ugyan olyan lesz az új PCB-vel, csak G-Sync is lesz benne.
A DP meg nem gond, mert G-Sync-hez DP kell, ez már le lett írva rég. Aki meg ilyen monitort vesz valószínű a kártyáján van DP is, úgyhogy nem lesz gond.(#12) ilyen_85: Aki nem tudja maga megoldani profi módon, az el fogja vinni szervízbe. De nem is hiszem, hogy nekiállna valaki egy ilyen műveletnek, aki még sosem csinált hasonlót, és csak annyit ért hozzá, hogy bedugja és működik, és örül nek

Ennek nem szabad nekifutni úgy, hogy nem vagyunk biztosak abban, amit csinálunk. Én gond nélkül elvégezném, ha nem jönne rövid időn belül gyárilag G-Sync-es monitor aminek egyéb adatai is sokkal jobbak, mint a jelenlegi VG248QE monitorom.
(#13) Petyyyyy: Ezt én sem értettem. Azt hittem az NV-nél kicsit nagyobb szakikat alkalmaznak

Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos tablet topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 32" Samsung Odyssey G7 G70B UHD 144 Hz smart gaming monitor - LS32BG700EUXEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest