Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
antikomcsi #330 üzenetére
Igen, ez is egy lehetséges nézőpont, viszont tudjuk, hogy különböző felbontásokban akár át is rendeződhet a versenyzők sorrendje. Gondolom, a memóris sávszélesség lehet az oka.
Ezért gondolom, hogy a kisebb felbontás is van akkora fontosságú egy VGA kártya nyers erejének elemzéséhez, mint a nagyobb felbontás.(#331) Abu85: Okés, így már értem. Csak gondoltam, ha van idő/pénz/ember a plusz felbontáshoz, akkor szólok, hogy lenne rá igény. De ha nincs, akkor sincs semmi baj, így is jók a tesztek.
-
válasz
Oliverda #328 üzenetére
Szerintem azt kell megértenie Andrisnak, hogy az itteni tesztek is hitelesek, csak nem azonos körülmények között készülnek, mint a legtöbb külföldi oldal tesztjei.
Amikor volt eltérés a PH tesztek és a TPU/Guru3D, stb. tesztek között, akkor a saját méréseim az itteniekre hasonlítottak jobban.
Mondjuk, az tény, hogy ha a 2560x1600-as felbontás szerepel, akkor az 1680x1050-nek is kellenie, hiszen használnak annyian fullHD-nél kisebb felbontást, mint nagyobbat, még csúcs kategóriás VGA esetén is. De ez már részlet kérdés. -
770/760/750 mikor jön? Erről van már infó?
-
"tetszett számunkra"
Nem lenne jobb így: "Tetszett nekünk"?
ON:
Ha már itt vagyok: melyik az a legolcsóbb kártya nV és AMD vonalon, amely a jelenlegi és múltbéli játékokat maradéktalanul képes folyékonyan futtatni fullHd-ben max grafikán?
Köcc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alig néhány hete futott be a TITAN, de máris itt az NVIDIA legújabb, 700-as sorozatának első tagja. Lássuk, mire képes!
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest