Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
antikomcsi #330 üzenetére
Igen, ez is egy lehetséges nézőpont, viszont tudjuk, hogy különböző felbontásokban akár át is rendeződhet a versenyzők sorrendje. Gondolom, a memóris sávszélesség lehet az oka.
Ezért gondolom, hogy a kisebb felbontás is van akkora fontosságú egy VGA kártya nyers erejének elemzéséhez, mint a nagyobb felbontás.(#331) Abu85: Okés, így már értem. Csak gondoltam, ha van idő/pénz/ember a plusz felbontáshoz, akkor szólok, hogy lenne rá igény. De ha nincs, akkor sincs semmi baj, így is jók a tesztek.
-
válasz
antikomcsi #305 üzenetére
Zsömi csak a G92-ről beszélt,amiben teljesen igaza volt. Én pedig a jelenlegi generáció alsó szegmenséről beszéltem,még példát is írtam. Az,hogy a jelenlegi (vagy elmúlt 2-3 év) fejlesztéseit csak a felső kategóriában jelenik meg,ez egyértelmű és senki se vitatja(bár úgynézki a GTX 780 erre is ráhazuttolt)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
Szerintem az "AMD nem tud drivert írni" szarabb, de persze egykutya... Olyan ez, mint régen az "nVidia gyorsabb, de az ATI-nak jobb a képe"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest